metalshow

CA va achizitiona compania 3Tera, furnizoare de solutii Cloud Computing

CA, reprezentata in Romania de partenerul sau strategic, SolvIT Networks, a anuntat semnarea unui acord definitiv, cu privire la achizitia companiei private 3Tera®, Inc., pionera in cloud computing. 3Tera’s AppLogic® ofera o solutie inovativa pentru crearea de servicii cloud si desfasurarea de solutii complexe de nivel enterprise pentru aplicatii publice sau private care utilizeaza o interfata grafica intuitiva de utilizator (GUI).

Achizitia 3Tera este precedata de achizitiile Cassatt, NetQoS si Oblicore, astfel CA continua o exansiune agresiva a portofoliului sau de solutii de management cloud computing, ca parte a unui program de management integrat al tehnologiei informatiei.

3Tera ajuta furnizorii de servicii sa ofere provizii de aplicatii la cerere, prin adaugarea de aplicatii la catalogul AppLogic catalog. Clientela 3Tera include, la nivel global, peste 80 de companii si furnizori de servicii, care utilizeaza tehnologia cloud computing in scopul furnizarii de servicii catre mii de utilizatori. 

“CIO pot folosi cloud computing pentru a construi si a administra un nou tip de lant de provizionare, in cadrul infrastructurii virtualizate actuale de tehnologie interna si externa.”, a spus Chris O’Malley, vice presedinte executive CA Cloud Products & Solutions Business Line. “Tehnologia 3Tera reprezinta o valoare adaugata pentru solutiile furnizate de CA, in scopul optimizarii acestor lanturi de provizionare.”

3Tera adauga capacitati noi functionalitatii managementului infrastructurii virtuale si fizice a CA, care include CA Spectrum Automation Manager, linia de produse CA Service Assurance cat si noile achizitii Cassatt si Oblicore. CA planuieste sa integreze AppLogic cu aceste tehnologii, avand drept scop furnizarea catre clienti a unui cuprinzator set de instrumente, care sa ajute la livrarea, administrarea si optimizarea cloud computing, ca parte integranta a mediului IT al companiei. CA planuieste de asemenea sa extinda suportul pentru 3Tera, care momentan opereaza pe platforma de virtualizare Xen, pentru a include VMware ESX si Microsoft Hyper-V™.

“AppLogic este o platforma de software care ajuta departamentele IT si furnizorii de servicii sa creeze si sa puna rapid in actiune aplicatiile cloud.”, a spus  Rachel Chalmers, director de cercetare  The 451 Group.

“Prin adaugarea acestei tehnologii la puternica solutie de management IT, pe care deja o detine, CA face o propunere cu adevarat valoroasa clientilor care doresc sa beneficieze de avantajele adaptabilitatii cloud, dar, in acelasi timp, doresc sa mentina un control riguros asupra infrastructurii lor virtuale de livrare de servicii.”

Pentru mai multe informatii sa rugam accesati: //www.ca.com/cloud /www.3tera.com

Bucuresti, 02.03.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *