free download 78 travel guides written by experts

DJ Dark & Shidance au lansat o noua piesa, in cadrul emisiunii REQUEST 629, in direct la Radio 21

Liviu Hodor şi DJ Andi au prezentat ascultătorilor Radio 21, miercuri 5 octombrie, în premieră, cel mai recent single DJ Dark & Shidance, feat. Phelipe – "Sexy Lady (Hey!)"

Track-ul difuzat prima dată în emisiunea REQUEST 629 a fost produs de Shidance împreuna cu Dark, iar versurile şi linia melodică sunt semnate de Phelipe si Connect-R, care s-au gandit să confere piesei o conotaţie senzuală şi plină de romantism.

Ca de obicei, Liviu Hodor şi DJ Andi au fost primii care au promovat o nouă piesă semnată de unii dintre cei mai apreciaţi producători şi DJ ai industriei clubbing-ului din România.

DJ Dark & Shidance au lansat, de asemenea, şi videoclipul acestui single, regizat de Marius Damian (MD PRODUCTION), ce prezintă o poveste împărţită în trei capitole, bazate pe {mosimage}arta seducţiei, având în prim plan o superbă "lady" (Andreea Cojocariu) care îşi pune în aplicare un plan foarte complicat pentru a-i prinde în mrejele ei pe cei trei protagonişti ai clipului, ca în cele din urmă să le fure piesa.

Clipul poate fi vizionat pe www.radio21.ro şi pe canalul de YouTube al Artistmediaevents : //youtu.be/eCQl-CSxb4k.

Bucuresti, 06.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *