free download 78 travel guides written by experts

Oracle dezvaluie Oracle Social Network

Reţea socială de tip enterprise care le permite utilizatorilor de business să lucreze împreună folosind un larg set de instrumente de colaborare

ORACLE OPENWORLD, SAN FRANCISCO – 6 octombrie 2011

Noutăţi

● În timpul prezentării sale de la Oracle OpenWorld, CEO-ul Oracle Larry Ellison a anunţat Oracle Social Network, un instrument de tip enterprise de colaborare şi socializare în reţea pentru companii. ● Oracle Social Network le permite utilizatorilor din companii să găsească şi să colaboreze cu persoanele adecvate atât din cadrul companiei, cât şi din alte companii – de exemplu, cu furnizori, parteneri şi clienţi – folosind informaţii din sistemul de resurse umane şi din reţeaua lor socială privată.
● Oracle Social Netwo! rk le permite utilizatorilor din companii să colaboreze folosind un set larg de instrumente de colaborare, incluzând aici profiluri personale, grupuri, fluxuri de activităţi, mesaje de status, forumuri de discuţii, distribuire de documente, navigare şi editare simultane, mesagerie instantanee, e-mail şi conferinţe prin web.
● Oracle Social Network este integrată perfect cu Oracle Fusion Application, soluţiile de business intelligence şi procesele de business permiţându-le utilizatorilor să primească fluxuri de informaţii în timp real de la aceste sisteme, să colaboreze şi să rezolve rapid şi eficient problemele de afaceri, existând şi posibilitatea actualizării aplicaţiilor şi a proceselor de business direct din Oracle Social Network.
● Oracle Social Network este concepută pentru a le permite utilizatorilor mobili să fie în permanenţă conectaţi la şi să participe în conversaţii de business prin disponibilitatea unor aplicaţii native pentru o varietate de dispozitive, inclusiv iPhone, iPad şi cele cu Android, dar şi printr-o interfaţă în browser modernă şi uşor de utilizat.
● Oracle Social Network este concepută să îndeplinească necesităţi de securitate, intimitate şi protecţie a datelor corporative, oferind fiecărei companii şi utilizatorilor o instanţă privată şi virtualiz! ată pentru colaborare, cu parametri de arhivare şi politici de auditare configurabile pentru a asigura posibilitatea de a monitoriza istoricul informaţiei.
● Oracle Social Network ajută personalul de vânzări să identifice potenţialii clienţi, să alcătuiască echipe eficiente, să pregătească prezentări convingătoare de vânzări, să rezolve problemele legate de serviciile şi contractele clienţilor, să colaboreze cu partenerii în oportunităţi comune şi să creeze relaţii de durată cu clienţii.
● Oracle Social Network ajută echipele de marketing să creeze campanii de marketing mai creative, să se adreseze clienţilor şi partenerilor potriviţi şi să colaboreze cu echipele de la vânzări pentru a genera cele mai bune informaţii despre potenţialii clienţi.
● Oracle Social Network ajută profesioniştii în resurse umane şi managerii să colaboreze la planificarea şi angajarea forţei de lucru, să conceapă programe ef! iciente de compensaţii şi beneficii, să stabilească ţeluri şi obiective şi să obţină procese mai eficiente de gestiune a talentelor.
● Oracle Social Network poate fi folosit de managerii de proiect şi de echipele de proiect ca să planifice eficient proiectele, să colaboreze pe sarcinile din proiect, să rezolve probleme şi să facă schimb de cereri şi să urmărească şi să actualizeze etapele importante din proiect.
● Oracle Social Network oferă alerte personalizate şi configurabile care le permit utilizatorilor să fie informaţi în privinţa acţiunilor, dar şi să filtreze pălăvrăgeala inutilă, putând astfel să fie atenţi la informaţiile importante.

Citat relevant

● „Cea mai mare schimbare din ultimii ani este socializarea în reţea”, a declarat Larry Ellison, CEO-ul Oracle. „În ziua de azi, companiile doresc să conecteze oa! menii lor, aplicaţiile, procesele şi clienţii lor. Oracle Social Network le oferă aceasta; toate instrumentele sunt integrate şi angajaţii pot lucra de oriunde din lume cu dispozitivele cele mai potrivite pentru munca lor.”

Resurse relevante

● Oracle dezvăluie Oracle Public Cloud
● &nbs! p; Oracle Public Cloud
● Oracle Cloud Computing

Bucuresti, 06.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *