free download 78 travel guides written by experts

Distractie monstruoasa de Halloweeen cu animatia DreamWorks “Monstri contra extraterestri”

Sambata, 31 octombrie a.c., in toiul distractiei de Halloween, in magazinul Media Galaxy din Complexul Comercial Feeria si-a facut aparitia B.O.B., protagonistul animatiei DreamWorks "Monstri contra extraterestri", proaspat lansate pe DVD si Blu-ray.

Desi monstru in toata regula, B.O.B. a fost foarte prietenos si s-a fotografiat cu toti cei prezenti la eveniment, ba chiar s-a plimbat – atat cat i-a permis gabaritul – prin mall. Dupa sedinta de face painting, copiii au plecat cu amintiri colorate pe obrajori, cu postere "Monstri si extraterestri" si, daca au fost cuminti, cu un DVD – cadou de Halloween de la parinti. La eveniment au fost prezenti actorii Răzvan Georgescu, Florian Ghimpu, Boris Petroff, Coca Zibilianu, Razvan Popa, Mihai Bisericanu, Daniel Stanciu si regizorul dl. Valeriu Drăguşanu, care au participat la dublajul filmului in limba romana.

Animatia "Monsters versus Aliens" / "Monstri contra extraterestri" este disponibila pe DVD si Blu-ray in magazinele Altex, Media Galaxy, Diverta, Carrefour, Flanco, Domo, Auchan, Cora, Real, Dedeman, Metro, Carturesti si pe site-ul MyMovie.ro, la un pret recomandat de 49,9 lei.

Bucuresti, 02.11.2009

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *