free download 78 travel guides written by experts

Flamingo anunta semnarea unui acord cu ING pentru restructurarea datoriei financiare

Tranzacția urmează să fie finalizată în umătoarele 2 luni şi jumătate

Flamingo International anunță semnarea unui acord de principiu cu ING Bank N.V. Amsterdam – Bucharest Branch ("ING") privind restructurarea datoriei financiare. Acordul de principiu reprezintă primul pas din planul de restructurare financiară a companiei.

Astfel, cele două companii au agreat liniile directoare ale restructurării contractului datând din anul 2001 în baza căruia Flamingo beneficiază în prezent de o linie de finanțare de aproximativ 17,5 milioane EURO, urmând ca elementele de detaliu şi implementarea concretă a restructurării să fie agreate în perioada imediat următoare.

“Acordul cu ING reprezintă unul dintre cei mai importanți pași în depășirea crizei actuale. Succesul viitor al companiei depinde în foarte mare măsură de contribuția tuturor partenerilor de business, bănci, furnizori sau proprietari de spații comerciale. Avem în acest moment soluția depășirii crizei, dar realizarea acestui lucru reprezintă un efort comun al tuturor părților implicate, care trebuie să înţeleagă că numai printr-o abordare de tip win-win, marcată de concesii uneori semnificative din ambele părţi, putem ieşi câştigători din această perioadă dificilă”, au declarat reprezentanţii Flamingo.

Restructurarea datoriei financiare reprezintă unul dintre pașii esențiali în supraviețuirea de criză iar Flamingo poate realiza acest proces tocmai datorită faptului ca este o companie publică, listată la BVB încă din 2005 și care beneficiază de avantajele pieței de capital.

Bucuresti, 02.11.2009

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *