Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Disney Channel Romania aniverseaza 3 ani de succes

De 3 ani consecutiv, Disney Channel se situează pe prima poziţie în topul canalelor pentru copii –

– O nouă gama de seriale noi pentru toamnă şi iarnă –

Disney Channel, cel mai important brand TV pentru copii, aniversează trei ani de succes în România cu cifre remarcabile de audienţă. De la lansarea în septembrie 2009, Disney Channel şi-a menţinut permanent poziţia fruntaşă în rândul canalelor pentru copii în toate casele din România, şi în plus, şi-a dovedit succesul în rândul familiilor, situându-se între primele 10 cele mai mari canale din România în rândul telespectatorilor (persoane cu vârsta de peste 4 ani).*

Succesul poate fi atribuit abundenţei de filme originale Disney Channel, seriale animate şi de acţiune pentru copii şi familiile lor. Povestea contemporană Tocilarul Fermecător, cea mai urmărită premieră a unui film original Disney Channel pe Disney Channel România, şi serialele favorite Totul despre Dans, Phineas şi Ferb şi Jessie au captat imaginaţia copiilor şi familiilor din România şi au ajutat la propulsarea canalului în top.

Maciej Bral, Vicepreşedinte şi General Manager al Disney Channels, Europa Centrală şi de Est, declară: “Disney Channel a fost primit cu căldură de copiii şi familiile din România, iar această popularitate este clar reflectată în cifrele remarcabile de audienţă încă de la lansarea din 2009. Succesul canalului se datorează gamei captivante de programe globale pe care le oferim telespectatorilor. În plus, sperăm să consolidăm acest succes în următoarele luni cu o serie excepţională pentru copii şi familii, inclusiv serialul de acţiune live Bobocii Isteţi, preferatul tuturor, serialul Phineas şi Ferb şi noua animaţie Ciudăţeni.”

Un nou conţinut fascinant şi sezoane nou-nouţe din serialele favorite ale publicului vor avea premiera în această iarnă, printre care:

Ciudăţeni

Acest nou serial de comedie îi urmăreşte pe gemenii Dipper şi Mabel Pines trimişi să îşi petreacă vara cu excentricul lor unchi Stan (cunoscut şi ca Marele Unchi Stan) într-un oraş îndepărtat din Nord-Vest unde nimic nu este ceea ce pare a fi. Ciudăţeni se difuzează în fiecare weekend la Disney Channel de la ora 10:00.

Bobocii Isteţi

În sezonul doi al acestei comedii, Bobocii Isteţi, Chyna (China Anne McClain) şi cele două prietene ale ei, Olive Doyle şi Fletcher Quimby, un geniu artistic, încep acum să îmbrăţişeze orice oportunitate care le iese în cale după ce au avut şansa unei experienţe unice de liceu. Bobocii călătoresc în Australia la o convenţie a copiilor minune şi descoperă că au fost implicaţi într-o vânătoare de comori de proporţii prin San Francisco. Dar printre toate aceste emoţii, viaţa la şcoală continuă să prezinte provocări pentru Chyna şi ceilalţi Boboci. Sezonul doi din Bobocii Isteţi va fi transmis în fiecare sâmbătă la ora 10.30 în luna noiembrie.

Senzaţionalul Om Păianjen

Acest serial de desene animate de aventuri şi acţiune îl prezintă pe adolescentul Peter Parker care jonglează cu provocările liceului şi provocările extraordinare derivate din faptul că este un Super Erou. Nick Fury îl invită pe Parker să se antreneze cu organizaţia sa, S.H.I.E.L.D., unde alter-ego-ul lui Peter, Spider-Man, face echipă cu alţi patru Super Eroi adolescenţi – Nova, White Tiger, Power Man şi Iron Fist – în cea mai mare acţiune şi aventură pentru a deveni cei mai mari Super Eroi. Episoade în premieră din Senzaţionalul Om Paianjen pe Disney Channel vor fi transmise în fiecare duminică la ora 9:00am.

Ce viaţă minunată pe punte

Disney Channel pregăteşte premiera celui de-al treilea sezon al serialului Ce viaţă minunată pe punte, sâmbătă 29 decembrie, la ora 09:00. În acest serial energic de comedie, gemenii Zack şi Cody Martin împreună cu moştenitoarea răsfăţată, London Tipton şi prietena şi colega lor, Bailey, urcă la bordul elegantului vas de croaziera SS Tipton, al cărui proprietar este tatăl lui London. Ei pornesc într-o croazieră în jurul lumii, alături de numeroşi turişti şi studenţi care urmează cursurile Liceului Şapte Mări.

*
Sursa: Kantar Media Romania / AdvantEgde (24 Hours). Pe baza tuturor caselor cu televizor, cu excepţia situaţiilor în care se specifică altfel.

Disney Channel s-a clasat permanent pe prima poziţie în topul preferinţelor pentru canalele dedicate copiilor din România, în rândul copiilor cu vârste între 4-14 ani în casele din mediul urban şi pe prima poziţie în rândul canalelor pentru copii în toate casele cu televizor pentru toate segmentele demografice cheie.

Disney Channel a devenit o destinaţie cheie pentru adulţi şi copii deopotrivă, situându-se între primele 10 canale în rândul adulţilor (vârsta între 18-49 ani) şi femeilor (vârsta între 18-49 ani).

Bucuresti, 12.11.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *