Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Liderii industriei internationale HoReCa, prezenti la Hospitality Trends Bucharest 2012

Miercuri, 14 noiembrie 2012, la hotel Radisson Blu din București, va avea loc Hospitality Trends Bucharest, eveniment binecunoscut și mult-așteptat de specialiștii din industria HoReCa și de companiile care oferă servicii conexe. Printre acestea se numără și eXpresSoft, suita software dedicată industriei ospitalității și nu numai, partener în cadrul evenimentului.

Hospitality Trends Bucharest va reuni instituții de top din domeniul HoReCa, inclusiv reprezentanții unor renumite branduri internaționale, operatori de hoteluri sau restaurante, proprietari sau investitori, project manageri, dezvoltatori, consultanti etc. Conferința este organizată de compania Trend Hospitality Consulting & Management, în parteneriat cu INTEHL (Institutul de inovații și antrepenoriat al Școlii Hoteliere din Lausanne), sub patronajul Ministerului Dezvoltării Regionale și al Turismului.

În cadrul evenimentului, compania TOP HoReCa va susține o prezentare interactivă privind lansarea oficială a noilor aplicații eXpresSoft, soluții dedicate specialiștilor din domeniile HoReCa, Retail, Delivery, saloane de coafură, SPA și cabinete medicale. Aplicatiile eXpresSoft sunt concepute având în vedere evoluția tehnologiilor software și se disting printr-un design modern, o interfață intuitivă și o serie de noi funcționalități, ce oferă flexibilitate, inovație și ușurință în utilizare. Prezentarea va avea loc miercuri, 14 noiembrie, începând cu ora 14:30, în sala Atlas a Hotelului Radisson din Calea Victoriei nr. 63 – 81, sector 1, București.

"Ne bucurăm să fim parteneri în acest eveniment de prestigiu din domeniul HoReCa și abia așteptăm să le prezentăm participanților avantajele majore pe care le poate oferi utilizarea unui pachet performant de produse software și servicii complementare – avantaje care se traduc în timp salvat, resurse umane folosite înțelept și costuri reduse", a declarat Gabriel Iovu, CEO al companiei TOP HoReCa.

Despre TOP HoReCa și expresSoft

Fondată în 1991, compania TOP HoReCa are un capital 100% românesc și oferă servicii și soluții informatice, software și hardware, pentru managementul afacerilor din industria ospitalității: restaurante, hoteluri, magazine, cantine, cafenele, baruri, cluburi, cofetării, firme de catering, retail, patiserii, saloane de înfrumusețare, săli de fitness etc.

Brandul eXpresSoft este rezultatul unei experiențe de peste 20 de ani în domeniul HoReCa, timp în care si-a câștigat și dezvoltat constant reputația, oferind soluții unui număr de peste 2000 de companii. Mai multe informații sunt disponibile pe website-ul www.expressoft.ro.

Bucuresti, 12.11.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *