free download 78 travel guides written by experts

Din 9 iulie, „Ne vedem la tribunal” se difuzeaza in fiecare sambata, de la ora 21:30, la Kanal D

Kanal D pregateste un nou show pentru aceasta vara – „Ne vedem la tribunal”, ce isi propune sa le prezinte telespectatorilor drumul sinuos al unui proces, cu toate implicatiile sale – financiare, emotionale si temporale, pledand, in acelasi timp, pentru mediere. 

Un juriu format din trei avocati si un psiholog va cantari declaratiile celor implicati in proces si va afla de partea cui se afla dreptatea.

„Ne vedem la tribunal” este o emisiune de divertisment cu o componenta puternica de reality show, ce are la baza o varietate de conflicte decurgand din situatii de viata dintre cele mai diverse – divorturi, dispute in familie, mosteniri, hartuire sexuala, conflicte de munca etc.

Juriul care va cantari cazurile expuse dezbaterii este alcatuit din trei avocati care vin cu expertiza din punct de vedere legal, si un psiholog, care va contribui la medierea conflictelor. Catalin Vlad, Ramona Mihailescu si Elena Banciu sunt cei trei avocati ce vor cantari faptele celor implicati in proces, iar Anda Pacurar este psihoterapeutul care va face totul pentru aplanarea diferendelor.

Spetele prezentate in emisiune pornesc de la povesti reale sau posibile, functionand ca „reconstituiri” tratate cu seriozitatea unui proces in adevaratul sens al cuvantului. 

Nu ratati, din 9 iulie, in fiecare sambata, de la ora 21:30, „Ne vedem la tribunal”, la Kanal D!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *