Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Din 25 decembrie, ora 20:00, Horia Brenciu va prezenta Uniplay Show la Antena1

In ziua de Crăciun, începând cu ora 20.00, Antena 1 difuzează prima ediție a Uniplay Show, un show săptămânal, difuzat în fiecare duminică, care îl va avea amfitrion pe nimeni altul decât Horia Brenciu.

Un spectacol de entertainment complet, interactiv, muzică live, invitați, jocuri, premii in bani, toate într-un décor modern și sofisticat, sunt doar câteva dintre surprizele pregătite telespectatorilor Antena 1. “De-a lungul anilor am participat la tot felul de formate, am trăit tot felul de experiențe TV. Toate au avut un singur scop: bucuria oamenilor, a telespectatorilor. Pe 25 decembrie voi fi amfitrionul unui spectacol care se dorește plin de surprize. Fie ca e vorba de muzica, de jocuri, de distracție, UNIPLAY SHOW isi propune sa facă mulți romani fericiti! Dincolo de vedetele invitate in spectacol, voi beneficia de cea mai nebuna gașca de muzicieni: orchestra mea! 🙂 Am emoții, ca de obicei. Așa mi se întâmpla de fiecare data cand încep un proiect. La asta se adaugă si emoțiile din prima seara de Craciun, atunci cand vom debuta pe sticla. Timp de 2 ore vrea zâmbete, strigăte si aplauze! Sper ca nu-i cer prea mult lui Moș Craciun. Doar am fost cuminte. :-)”, a declarant Horia Brenciu.

Uniplay Show vine cu un format și un concept nou, în care distracția este cuvântul de bază. Fie că vorbim de Lip Synk Battle, concurs de replici celebre, karaoke pentru afoni, quizz-uri cu întrebări amuzante sau show-uri de impovizație, noua emisiune de la Antena 1 le va avea pe toate. Horia Brenciu alături de numeroasa sa orchestră sunt pregătiți să împartă premii și să aducă o explozie de energie și bună-dispoziție în fiecare duminică, de la ora 20.00, la Antena1.

Despre Uniplay Bingo TV

Uniplay Bingo TV este jocul de noroc de tip Bingo transmis prin intermediul retelelor de televiziune. Pentru a putea participa la Uniplay Bingo TV, care va fi integrat in emisiunea Uniplay Show, este necesara achizitionarea biletelor de joc de la unul din punctele de vanzare Uniplay. Incepand cu miercuri, 14.12.2016, Uniplay va pune biletele in vanzare in centrele comerciale la standurile destinate special acestui joc, dar si in mediul online, pe www.Uniplay.ro. Premiile puse in joc sunt in valoare de 1,500,000 de euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *