Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Din 24 decembrie, la Prima TV începe Atelierul Magic, fabrica unde se construiește o copilărie frumoasă

Telespectatorii Prima TV vor avea parte de o surpriză chiar în Ajunul Crăciunului! Astfel, pe 24 decembrie, de la ora 09.00, copiii de orice vârstă pot urmări un program dedicat lor și nu numai, Atelierul Magic. Un îndemn la distracţie şi la poveşti pline de imagitaţie din partea Olgăi Gudynn, alături de personaje haioase și copii puși pe joacă, în fiecare sâmbătă, de la ora 09.00, la Prima TV.

Într-un cadru de poveste, cu oameni pasionați şi cu un mesaj important – „Copilăria merită să fie magică“ – Atelierul Magic este locul unde imaginația e mai importantă decât cunoașterea. O emisiune educativă și distractivă unde copiii vor învăţa chiar și din greșeli, adică „mici boacăne“, împreună cu protagoniștii emisiunii, unde se va găti sănătos. Distracția va fi la ea acasă alături de cei mai buni prieteni ai copilăriei: Curajosul pui de râmă Oli, Doamna Ceapă, Banana Năzdrăvană, Bunica Mazăre, Mărul cel Isteț, Doamna Lene și Domnul Păstârnac sunt doar câteva dintre personajele care prind viaţă în bucătăria din Atelierul Magic. Cu ajutorul lor, copiii vor învăţa importanţa alimentaţiei sănătoase, dar şi scopul fiecărui ingredient din bucătărie, vor inventa lucruri în Laboratorul Trăsnit, vor face experimente, își vor dezvolta creativitatea, confecționând tot felul de lucruri din materiale reciclabile și se vor amuza copios. Din emisiune nu vor lipsi, însă, nici copiii talentaţi, copii care deși nu au mai participat la show-uri tv, sunt un exemplu frumos pentru generația lor!


“Eu îi încurajez pe părinți și pe copii să se joace mai mult, să încerce cât mai multe rețete și jocuri și să transforme fiecare colțișor într-un loc de joacă. Nu vă faceți griji de mizeria din bucătărie, copiilor li se pare amuzant, la fel cum li se pare amuzantă și curățenia de după sau dezordinea care naște creativitate. Joaca este cea mai bună modalitate de învățare pentru toți copiii, iar acasă este cel mai bun loc de joacă. Împreună cu fiul meu Andreas, în vârstă de 9 ani, am scris o serie de cărți pentru copii, scenarii și idei de jocuri distractive în familie. Deși sunt o mămică ocupată, încerc să dedic timp familiei și copilului conștientizând importanța acestor primi ani din viață. Dacă eu pot, poate oricine. Acesta este Mesajul meu pentru părinți. Oricine poate aduce magia în fiecare casă”  spune Olga Gudynn.

Despre emisiune:
Atelierul Magic a fost inițial un proiect online, dar dorința de a ajunge în casele a cât mai multor copii s-a concretizat acum printr-o emisiune televizată.

Despre Olga Gudynn:
Olga Gudynn, în vârstă de 39 de ani, este autoarea seriei de cărți pentru copii „Aventurile râmei Oli” și fondatoarea unui lanț de grădinițe și școli private care funcționează de peste 16 ani și care găzduiește peste 600 de elevi. Fiecare carte vândută din seria Oli ajută la amenajarea unui atelier de artă în Spitalul Marie Curie, pentru că Olga dorește să însenineze viața copiilor bolnavi de leucemie și cancer. Olga Gudynn donează jumătate din drepturile de autor pentru amenajarea acestui atelier. Cealaltă jumătate aparține fiului ei, Andreas, care a fost coautor. Andreas este mare iubitor de animale și își dorește să facă voluntariat la ZOO în timpul său liber. A muncit mult pentru a-și îndeplini visul, acela de a păstra magia și simplitatea copilăriei într-o lume a internetului, gadget-urilor, stresului, alimentației nepotrivite și a altor tentații care fac parte din dezvoltarea oricărui copil din zilele noastre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *