creative night talks

Wishlist 2017: Un păr puternic şi sănătos!

Călătorii, salturi în carieră, mai mult timp pentru hobby-uri, o nouă limbă străină, ateliere de pictură, cursuri de tango, o nouă casă, momente frumoase cu cei dragi, lista de obiective pentru anul următor este lungă şi ambiţioasă. Însă cu cât vei ţinti mai sus, cu atât mintea se va focusa să parcurgă cât mai multi paşi în direcţia vizată.

Nu uita însă nici de dorinţele şi plăcerile de moment – o carte bună, un pahar de vin la serialul preferat, o rochie spectaculoasă pentru o seară specială, mai mult timp pentru cei pe care îi iubeşti şi un păr care să întoarcă toate privirile. Părul, la fel ca tenul impecabil sau manichiura îngrijită, reprezintă cartea ta de vizită atât în spaţiul public, cât şi în cel privat. Dacă pentru celelalte planuri ai nevoie de determinare, pentru un păr plin de vitalitate există gama Parusan pentru femei – Şampon Stimulator şi Tonic Energizant – ultima inovaţie a industriei de health&beauty.

Multe femei sunt afectate de căderea părului, deşi cauzele diferă de la caz la caz: stresul cotidian, provocările de zi cu zi sau sarcina. Gama Parusan poate fi soluţia care ajută la contracararea acestor factori dăunători, prevenind căderea părului şi întărind firul de la rădăcină până la vârfuri, pentru un păr puternic şi sănătos.

De ce este revoluţionară gama Parusan? Datorită substanţei active AnaGain™, ce are la bază extractul din lăstari de mazăre, care a fost premiată la nivel internaţional pentru succesul dovedit în prevenirea căderii părului, stimularea creşterii firelor noi de păr şi în combaterea îmbătrânirii acestuia. Formula unică ce oferă o îngrijire premium a părului conţine biotină, L-arginină şi vitamina E şi poate asigura în mod direct aprovizionarea cu substanţe nutritive concentrate la nivelul scalpului şi a rădăcinii firului de păr.

Dacă te îngrijorează numărul de fire de păr rămase în perie sau creşterea lenta a acestuia, tratamentul pe o perioadă de 3 luni cu şamponul şi tonicul Parusan îţi poate rezolva aceste probleme, iar rezultatele pot fi vizibile de la rădăcină până la vârfuri.
În urma cercetărilor şi a experienţei acumulate, se poate observa că produsele din gama Parusan previn semnificativ căderea părului şi ajută la accelerarea creşterii numărului de foliculi de fire în cadrul fazei active (anagene) de creştere, rezultat ce influenţează direct îndesirea părului. Cu Parusan scapi de nemultumirile legate de aspectul părului tau, iar şuviţele sănătoase şi pline de vitalitate îţi vor menţine focus-ul pe toate obiectivele din wishlist-ul noului an.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *