free download 78 travel guides written by experts

Diane Marie lanseaza colectia naturala de pantofi cu talpa moale pentru copii, MiniMee

Brandul românesc Diane Marie vine în întâmpinarea mamelor cu o colecție de pantofi cu talpă moale dedicată prichindeilor: MiniMee, natural ca mersul desculț.

Sâmbătă, 31 mai, în apropierea zilei copiilor, studioul de pantofi din Intrarea Șelari, nr 4 pregătește surprize “naturale” atât pentru pici cât și pentru însoțitorii lor, începând cu ora 11:00.

Ideea colecției a venit din nevoia lui bebe T de a învăța să meargă. Așadar, mămica lui bebe T s-a documentat despre modelele cele mai potrivite și sănătoase pentru început de drum, iar Diana Nedea, fondator Diane Marie i-a pus în practică schițele, ținând cont de specificitățile pantofilor de copii folosind doar culori și materiale naturale.

Cunoscuți sub denumirea de "soft sole shoes", MiniMee sunt pantofi cu talpa în două straturi de piele între care se află o spumă ce amortizează șocurile sub pasul copilului. Pentru că modelul a fost pre-testat de bebe T, toate aspectele au fost luate în calcul. La exterior pielea de pe talpă este întoarsă și groasă pentru a preveni alunecarea și a fi cât mai rezistentă.

“Natural ca mersul desculț” este mai mult decât un slogan. Pantofii sunt creați special pentru a oferi bebelușilor libertatea necesară dezvoltării corecte a piciorului și a mersului atunci când aceștia încep să stea în picioare. De asemenea, sunt recomandați și copiilor mai mari, pentru a fi folosiți în casă, la grădiniță sau chiar ocazional afară dacă nu este ud pe jos.

Pe lângă pantofii dedicați picilor, MiniMee vine și cu o colecție capsulă de pantofi de damă asortați celor de copii. Practic, cei mici nu vor mai fura pantofii mamelor, ci vor avea ocazia să poarte și ei exact același model, din aceleași materiale colorate.

Mai multe informații în legătură cu evenimentul și noua colecție pot fi găsit aici: https://www.facebook.com/events/687218417993933/.

Diane Marie este un brand 100% românesc creat de Diana Nedea. Produsele sunt realizate manual, din piele naturală. Acestea se adresează unor femei puternice, încrezătoare, care nu se tem să aleagă pantofi în toc cu personalitatea lor.

Bucuresti, 27.05.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *