free download 78 travel guides written by experts

Sezonul 6 al show-ului “Giuliana&Bill“ continua

cu noi episoade dedicate vietii lor de familie, in fiecare duminica, la ora 21:00, numai la E!

Sezonul 6 al show-ului Giuliana & Bill, difuzat în premieră la E!, duminica, la ora 21:00, continuă cu noi episoade despre viața celor două vedete.

În partea a doua a sezonului 6, care începe din 8 iunie, la E!, Giuliana şi Bill stau cu pumnii strânşi, nerăbdători să afle dacă pot să mai aibă un copil cu aceeaşi mamă-surogat la care au apelat anterior. Duke împlineşte un an, dar pregătirile pentru petrecere nu sunt chiar atât de amuzante pe cât ar fi sperat părinţii lui, care nu reuşesc să cadă de acord asupra niciunui aspect, de la buget până la organizatori. În plus, cei doi soţi se străduiesc să petreacă puţin timp împreună cu ocazia aniversării căsătoriei lor, când sunt plecaţi în călătorie de lucru în New York City, dar situaţia devine de-a dreptul tensionată după ce devin gazdele unei sesiuni de lectură organizate în cinstea noii cărţi a lui Colet.

Giuliana și Bill Rancic s-au căsătorit în 2007 și formează unul dintre cele mai cunoscute cupluri din America. Ea este o cunoscută prezentatoare de emisiuni TV dedicate vedetelor, iar el a fost primul “Ucenic“ al emisiunii de succes patronate de Donald Trump (“The Apprentice”).

Show-ul difuzat de E! urmăreşte eforturile celor doi de a-şi menţine carierele şi căsnicia pe linia de plutire. De-a lungul reality-show-ului, Giuliana şi Bill au dezvăluit fără ocolişuri detaliile eforturilor făcute pentru a avea un copil, iar Giuliana a devenit imaginea luptei împotriva cancerului de sân, după ce a fost diagnosticată ea însăşi în toamna lui 2011.

Nu uitați: urmăriți Giuliana & Bill în fiecare duminică, la ora 21:00, numai la E!

Bucuresti, 27.05.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *