free download 78 travel guides written by experts

DHL Romania sustine participarea Nationalei de Rugby a Romaniei la Campionatul Mondial din 2011

· DHL, partener logistic oficial al Federaţiei Române de Rugby
· DHL asigură servicii logistice de excepţie

DHL, liderul pieţei mondiale de curierat expres şi logistică, împreună cu Federaţia Română de Rugby anunţă încheierea unui parteneriat de doi ani, prin care sprijină participarea Echipei Naţionale a României la cel mai mare eveniment mondial al anului, din Noua Zeelandă. Totodată, parteneriatul reprezintă şi o iniţiativă notabilă în ceea ce priveşte promovarea acestui sport în rândul tinerilor români.

Echipa Naţională de Rugby a României a atins o performanţă deosebită prin calificarea pentru a şaptea oară consecutiv la Cupa Mondială de Rugby. După un sezon dificil în Cupa Europeană a Naţiunilor, Echipa României s-a clasat pe locul 3 în grupa din care a făcut parte şi s-a calificat la Cupa Mondială de Rugby 2011. Cu ajutorul acestei echipe valoroase, România este încă o dată una dintre cele mai bune douăzeci de naţiuni prezente în competiţia de şapte săptămâni din Noua Zeelandă.

“Noi, cei de la DHL, iubim activităţile sportive şi înţelegem foarte bine munca depusă pe teren. Aceste convingeri ne-au determinat să sprijinim sportul în diverse moduri de-a lungul anilor. DHL Express a devenit Partenerul Logistic Oficial al Cupei Mondiale de Rugby şi suntem mândri că avem şansa de a susţine rugby-ul şi în România. DHL înseamnă Performanţă, Pasiune, Putere şi Spirit de echipă, valori pe care le regăsim şi în jocul de rugby”, a declarat Gian Sharp, Managing Director DHL România.

“Rugby-ul este un sport în ascensiune în România şi din ce în ce mai mulţi oameni înţeleg în ce constă frumuseţea lui. În ultimul timp ne-am bucurat de o creştere a mediatizării şi am reuşit să atragem tot mai mulţi oameni către acest sport. Ne dorim să obţinem rezultate tot mai bune, pentru care ne antrenăm din greu şi să câştigăm din ce în ce mai mulţi suporteri, bineînţeles cu susţinerea noului nostru partener pe termen lung, DHL România. Colaborarea dintre DHL şi Federaţia Română de Rugby este un fapt benefic prin care se recunosc progresele din ultima perioadă. Federaţia Română de Rugby este mândră să aiba un partener al cupei mondiale printre susţinătorii săi”, a adăugat Alin Petrache, Preşedintele Federaţiei Române de Rugby.

În ceea ce priveşte parteneriatul dintre DHL Express şi Cupa Mondială de Rugby 2011, acesta presupune aproximativ 200 de transporturi ale echipamentelor necesare în timpul turneului, a câte 2-6 tone fiecare. DHL va fi responsabil cu transportul echipamentelor, dar şi cu depozitarea şi livrarea uniformelor şi echipamentelor oficiale de la terenurile de antrenament la locaţiile oficiale unde se vor desfăşura meciurile de pe teritoriul Noii Zeelande. Se estimează că maşinile DHL vor parcurge aproximativ 30.000 de kilometri, in total, pe durata Turneului. De asemenea, DHL va asigura distribuirea biletelor, precum şi livrarea echipamentelor necesare tuturor echipelor.

Cu prilejul parteneriatului cu Federaţia Română de Rugby, stadionul Arcul de Triumf va fi vizibil marcat cu logo-ul DHL, iar promovarea se va realiza după următoarea configuraţie: 4 bannere permanente pentru toate competiţiile care vor avea loc pe stadion până în aprilie 2012, 2 bannere în faţa tribunelor oficiale, 2 prisme plasate în spatele buturilor si 3 zone DHL imprimate pe gazon. De asemenea, DHL va asigura suport logistic pentru federaţie constând în transportul internaţional a peste 4.000 de kilograme de echipamente.

Bucuresti, 21.04.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *