free download 78 travel guides written by experts

DHL Romania a livrat cu succes echipamentul Nationalei de Rugby la Cupa Mondiala din Noua Zeelanda

· Echipamentul cu o greutate de peste 2,5 tone a ajuns exact la timp, astfel încât programul Naţionalei să nu fie afectat

DHL, în calitate de partener Logistic Oficial al Cupei Mondiale de Rugby 2011 a livrat cu success peste 2500 tone de echipament şi efecte personale necesare Naţionalei de Rugby a României în drumul lor către glorie la RWC 2011.

Echipamentul a ajuns mai întâi în Ashburton, iar astăzi a fost preluat pentru a fi transportat mai departe către Invercargill, unde va avea loc primul meci din grupe al Naţionalei cu Scoţia, sâmbătă, 10 septembrie 2011.

Pentru început, în timpul turneului, Naţionala României va juca 4 meciuri în grupe, meciuri care vor avea loc în localităţi diferite de pe teritoriul Noii Zeelande, urmând ca cele 8 echipe calificate să joace meciurile decisive în Auckland şi Wellington. DHL va fi alături de echipă, asigurâdu-se că tot echipamentul necesar va fi transportat către toate destinaţiile în siguranţă şi la timp, pentru susţinerea fiecărui meci.

În plus faţă de parteneriatul la nivel mondial existent între DHL şi Cupa Mondială de Rugby 2011, DHL România a încheiat un contract de doi ani cu Federaţia Română de Rugby menit să sprijine atât participarea Naţionalei la cel mai mare eveniment sportiv de anul acesta, dar şi să promoveze acest sport frumos în rândul tinerelor generaţii din România. Sprijinul logistic oferit prin acest contract presupune transportul intercontinental a peste 4,000 kg de echipament pe an, pentru federaţie.

Gian Sharp, Managing Director DHL România a declarat: “Suntem mândri să sprijinim cea de-a şaptea participare a României la Cupa Mondială de Rugby. Am facut tot ce ne-a stat în putinţă pentru ca naţionala să aibă echipamentul la dispoziţie oricând şi oriunde este nevoie, astfel încât programul lor de antrenament să nu fie afectat în vreun fel. Chiar astăzi, echipamentul care a fost livrat în condiţii excelente pe teritoriul Noii Zeelande va fi expediat mai departe către Invercargill, astfel încât echipa să aibă absolut totul la dispoziţie înainte de primul lor meci. Alături de echipamentul echipei, DHL “livrează” cele mai bune gânduri Naţionalei şi le ţinem pumnii pentru obţinerea celor mai bune rezultate”.

Alin Petrache, Preşedintele Federaţiei Române de Rugby a declarat, la rândul său: “Suntem onoraţi să avem unul dintre sponsorii oficiali ai RWC 2011 printre partenerii noştri. Sprijinul oferit de DHL ne-a fost de mare folos şi este foarte important pentru noi. Proiectele pe termen lung demarate împreună cu DHL ne fac să considerăm acest parteneriat ca fiind unul dintre cele mai puternice încheiate de FRR în ultima perioadă. Cele peste 2,5 tone de echipament transportate din România către Noua Zeelandă, precum şi pe teritoriul ţării gazdă, ne vor ajuta cu siguranţă în prioritizarea activităţilor echipei.”

La nivelul parteneriatului global, DHL livrează echipamentul tuturor celor 19 echipe participante la RWC 2011. În cadrul turneului, echipe de pe 5 continente vor juca 48 de meciuri în 12 locaţii diferite. Se vor efectua cel puţin 130 de transporturi interne pe teritoriul Noii Zeelande şi cel puţin 200 de expedieri transportate cu ajutorul unei flote DHL dedicate, care va parcurge în acest scop peste 300,000 de kilometri pe durata Cupei Mondiale de Rugby 2011.

În plus faţă de echipamentul necesar echipelor participante, DHL va asigura depozitarea şi transportul uniformelor şi al echipamentului oficial al turneului, de la bazele sportive de antrenament către localităţile unde se vor juca meciurile.

Bucuresti, 08.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *