free download 78 travel guides written by experts

Dezvaluire neasteptata in cel mai recent clip marca Maxim

Aseara, de la ora 21:00, am putut vedea cu totii schimbarea majora petrecuta in trupa Maxim. Alexander Laiu a fost schimbat, mai precis parul sau pe care si l-a vopsit blond pentru ca, nu-i asa, blonzii se distreaza mai bine.

Cat de bine? "Atat de bine", canta Bogdan, Marcus, Gabi si Alexander care traiesc fiecare clipa la MAXIM, bucurandu-se de prieteni si de voia buna.

De pe terenul de baschet si pana in club, celor patru le sunt urmariti pasii spre distractie de camera regizorului Alex Ceausu.

Single-ul "Atat de bine" este compus chiar de catre cel care i-a descoperit si i-a sustinut intotdeauna, mentorul lor, Adrian Sina, iar versurile sunt scrise de Adrian impreuna cu Sandra N.

Muzica: Adrian Sina. Text: Adrian Sina, Sandra N. Orchestratie: Joszef Orosz Pal.
Mix/Master: Dan Georgescu / Adrian Sina. Studio: Premium Artist Studio.
Editor: Roton Music Publishing © & (P) 2015 ROTON MUSIC
Regia: Alex Ceausu

Maxim este fara indoiala cel mai de succes boyband din ultimii ani, avand la activ doua hituri, "Sarutari criminale" si "Vreau sa te…", care s-au bucurat de numeroase difuzari la radio si TV si care le-a adus si numeroase premii, cel mai recent fiind trofeul la categoria "Cel mai bun debut", acordat de Radio Romania.

Bucuresti, 02.04.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *