free download 78 travel guides written by experts

„Deziluzia optica”, a lui Felix Rache, nu a deziluzionat

„Deziluzia optică” este o pastilă tv satirică, cu o durată de aproximativ două minute, realizată de către Felix Rache, la Antena 3.

Programul este difuzat de luni până vineri, în trei intervale orare: înainte de emisiunile „100 de minute cu Alessandra Stoicescu”, „La ordinea zilei cu Dana Grecu şi Radu Tudor” şi „Sinteza zilei cu Mihai Gâdea”, iar vineri, când Mihai Gâdea nu realizează „Sinteza zilei”, Felix Rache poate fi urmărit după „Subiectiv cu Răzvan Dumitrescu”.

La o lună de la debut, audienţele medii înregistrate, în ordine, pe aceste sloturi orare, sunt 2,1% rating – 6,3% cotă de piaţă, 2,5% rating – 5,2% share, respectiv 3,3% rating şi 5,8% cotă de piaţă.


(Copyright ARMA DATA)


Vârful de audienţă a fost înregistrat pe 23 ianuarie, în intervalul 21:29 – 21:31, când „Deziluzia optică” a obţinut 4.8 puncte de audienţă şi 8,5% market share.

Felix Rache a intrat în lumea presei în 1994, colaborând de-a lungul timpului cu publicaţii precum Jurnalul Naţional (redactor şef adjunct) sau Academia Caţavencu (în cadrul biroului de investigaţii).

Pastilele sale tv pot fi urmărite şi live, pe antena3.ro, şi sub formă de înregistrare, accesând platforma AntenaPlay.

Bucuresti, 07.02.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *