free download 78 travel guides written by experts

MOL Romania adauga patru noi statii retelei de benzinarii, ajungand la 147 de unitati

・ MOL România a deschis patru noi benzinării în județele Bihor, Constanța, Hunedoara și Mureș
・ Rețeaua de retail a MOL România a ajuns la 147 de stații
・ Compania a investit peste 1,3 milioane de euro în cele patru noi benzinării

MOL România și-a extins rețeaua de distribuție la nivel național la 147 de benzinării, după ce a deschis patru stații noi, la Marghita (județul Bihor), Eforie (județul Constanța), Ilia (județul Hunedoara) și Morăreni (județul Mureș).

“Am investit în total peste 1,3 milioane de euro în cele patru benzinării deschise recent, localizate pe trei artere importante de trafic. Extinderea rețelei noastre de stații este un element cheie al strategiei noastre de creștere pe termen mediu și ne permite să consolidăm oferta de produse de calitate către clienții și partenerii noștri”, a declarat Kinga Daradics, CEO și Country Chairman MOL România.

Stațiile de la Marghita (Bihor) și Morăreni (Mureș) sunt deschise sub noua platformă de operare, care presupune că partenerul are în proprietate benzinăria, carburanții și mărfurile din magazin, în timp ce MOL România asigură marca (brandul), aprovizionarea permanentă cu carburanți de înaltă calitate și controlul operațiunilor.

Noua benzinărie de la Marghita este echipată pentru a deservi traficul greu din zonă, având 6 pompe, dintre care două cu alimentare rapidă. Suprafața totală este de 1.550 mp, benzinăria având 6 locuri de parcare și un magazin de 42 de metri pătrați. Carburanții disponibili sunt benzină Tempo Plus 95, motorină Tempo Diesel și GPL. Adresa stației este strada I.L. Caragiale, nr. 49.

Stația de la Morăreni (Mureș) este amplasată pe DN 15 Turda-Bacău, una dintrele cele mai circulate zece artere rutiere din țară. Cu o suprafață de 979 mp, benzinăria are un magazin de 80 mp și este dotată cu 4 pompe multiprodus. Carburanții disponibili sunt benzină Tempo Plus 95 și motorină Tempo Diesel.

La fel ca în toată rețeaua MOL România, la stațiile de la Marghita și Morăreni pot fi utilizate cardurile de carburant MOL Gold și MOL Silver, iar șoferii pot acumula puncte de loialitate pe cardurile Multibonus, la fiecare achiziție în cele două noi benzinării.

Benzinăria de la Eforie este situată pe drumul european E87 Constanta-Mangalia, intre orașele Tuzla și Eforie. Cu o suprafață de 2.100 mp și trei pompe multi-produs, benzinăria poate deservi traficul turistic pe litoral, cât și clienții locali. Stația are două pistoale cu alimentare rapidă pentru autovehiculele comerciale, iar magazinul are o suprafață de 43 mp.

Situată pe DN7 (E68), la KM 414-400, la ieșirea din Ilia către Arad noua benzinărie MOL Ilia este foarte bine poziționată pentru flotele de mașini sau autovehiculele de mari dimensiuni care aleg Sibiu-Arad. Datorită deschiderii autostrăzii A1 între Oraștie și Deva, șoferii au acum opțiunea unică de a alimenta cu carburant și de a parca de-a lungul acestui traseu, în noua stație MOL Ilia. Cu o suprafață totală de 2700 mp și a magazinului de 40 mp, noua benzinărie are trei pompe multi-produs și doua două pistoale cu alimentare rapidă.

În cele două stații MOL din Eforie și Ilia se poate alimenta cu benzină – Tempo Plus 95 și Evo Benzină, respectiv cu motorină – Tempo Diesel și Evo Diesel. La MOL Eforie există și opțiunea alimentării cu gaz petrolier lichefiat (GPL). Ca în toată rețeaua MOL România, în cele două noi unități, clienții pot achiziționa roviniete și au la dispoziție facilitățile dedicate posesorilor de carduri de carburant MOL Gold și MOL Silver sau ale sistemului de loializare MultiBonus. De asemenea, în magazinele celor două benzinării există o sortimentație variată de produse alimentare, din tutun, băuturi, alături de lubrifianţii de calitate înaltă MOL Dynamic sau produsele premium de îngrijire auto EVOX.

Bucuresti, 07.02.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *