free download 78 travel guides written by experts

Destinatia: Egipt! Toata lumea la bord!

Sfârşitul verii nu este sinonim cu sfârşitul distracţiei. Atracţia principală a începutului de toamnă este croaziera, lunile septembrie şi octombrie reprezentând sezonul principal al acestui tip de călătorie. Egiptul, cultura sa şi Nilul pot fi experimentate prin intermediul luxosului vas de croazieră Grand Glory (în regim all inclusive, aparţinând Grand Cruises). Excursiile la mal orientate spre aventură, restaurantele variate, balcoanele imense care oferă o perpectivă mirifică asupra peisajului unic al Nilului transformă vasul de croazieră într-un resort plutitor pregătit să ofere vacanţa perfectă. Experienţa fascinantă a călătoriei este completată de modernitatea designului interior, cabine individuale dotate cu TV prin satelit, telefon, aer condiţionat şi mini-frigider, un lounge bar cu o mică discotecă, biliard şi tenis de masă, bar la piscină şi de diferite show-uri de divertisment printre care şi dans exotic. 

Pe lângă răsfăţul oferit de Grand Cruises, turiştii se pot delecta cu următoarele puncte de interes: Hurghada (una dintre cele mai apreciate staţiuni turistice egiptene de pe ţărmul Mării Roşii), în Luxor – Templul din Karnak, Templul Luxor, Valea Regilor, Templul lui Hatsepsut, Coloşii lui Memnon, Edfu, Kom Ombo şi Aswan (cu minele de granit găzduind celebrul obelisc neterminat, Templul lui Philae şi renumitul baraj de pe Nil ).

„Conform statisticilor, croazierele au cel mai înalt procentaj de clienţi satisfăcuţi, comparativ cu orice alt tip de vacanţă. Prin urmare, Best Reisen doreşte să continue trendul ascendent al clienţilor mulţumiţi de vacanţa lor, prin colaborarea singulară pe piaţa românească cu Grand Cruises, una dintre cele mai cunoscute linii de croazieră de pe Nil.” declară Csaba Garamszegi, manager Best Reisen România. Acesta mai adaugă: „Peisajul Nilului este mai fermecător din confortul şezlongului aşezat pe marginea piscinei de pe puntea superioară a vasului. Dacă mai adăugăm unicitatea adusă de excursiile organizate la mal, show-urile exotice oferite la bord şi posibilitatea plimbării cu felucca (un mic vas de lemn pentru navigat) pe Nil, croaziera devine o experienţă de neuitat pentru oricine ”. Preţul acestui tip de vacanţă ce include transport cu avionul dus-intors, zbor charter direct Bucureşti – Hurghada – Bucureşti, transferuri aeroport – hotel – croazieră şi retur, 5 zile (4 nopţi) croazieră pe Nil cu vas de 5 stele cu servicii all-inclusive şi 3 nopţi cazare în hotel de 4 stele în Hurghada, cu mic dejun şi cină, este, în lunile septembrie şi octombrie, de doar 749 euro cu toate taxele de aeroport, rezervare, asistenţă şi viză incluse, şi poate fi achiziţionat de la oricare din agenţiile de turism partenere Best Reisen” a concluzionat managerul companiei.

Bucuresti, 08.09.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *