free download 78 travel guides written by experts

Radio InfoPro cauta cea mai haioasa miresa

Dupa ce a oferit un weekend de lux unei plinute la concursul “La InfoPro, esti plinuta, esti draguta” si a premiat un domn corpolent in competitia “Burta de bere e… placere”, Radio InfoPro a declansat o noua operatiune online: “Cea mai haioasa mireasa!”. S-au impiedicat in drum spre altar, le-a luat foc voalul de la lumanari sau s-au patat cu frisca… Toate miresele care au trecut prin astfel de situatii amuzante sunt invitate sa intre in competitia pentru titlul de “cea mai haioasa mireasa”.
Participantele la concurs trebuie sa demonstreze cu probe ca au umor si sa posteze pe www.infopro.ro o fotografie graitoare de la nunta lor. Pana acum, aproape 200 de mirese curajoase si-au pus poza pe site-ul InfoPro si au dovedit tuturor ca au stiut sa faca o figura frumoasa… la nunta.

Din 15 septembrie, vizitatorii site-ului www.infopro.ro sunt chemati sa voteze “cea mai haioasa mireasa”. Protagonista care primeste cele mai multe voturi castiga un sejur de miere! Radio InfoPro o trimite intr-o vacanta all inclusive impreuna cu sotul la Hotel Tarnava din Odorheiu Secuiesc.

Bucuresti, 08.09.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *