free download 78 travel guides written by experts

Ultimele patru locuri disponibile

la Sesiunea de Consultanta pentru scrierea-depunerea de proiecte de investitii economice POS "Cresterea Competitivitatii Economice"

Predeal, 11-13 septembrie 2008

Va aducem la cunostinta ca au mai ramas patru locuri disponibile la sesiunea interactiva de training si consiliere pe idei de proiecte / solicitari de finantare dedicate de UE si Guvernul Romaniei realizarii unui sistem inovativ de productie si servicii prin co-finantarea oferita de axa prioritara 1 a POS “Cresterea Competitivitatii Economice”, care va avea loc la Predeal, in perioada 11-13 septembrie 2008. Sesiunea este organizata de EUROLINK-Casa Europei, sub egida Platformei de Interventie si Actiune Rapida “EU-RO Clearing Funds” (www.StructuralFunds.ro), cu participarea reputatului Consultant si Trainer pentru personalul din industrie al Ministerului Economiei si Finantelor, Dl Octavian SERBAN, MBA la George Town University (USA), Quality & Business Manager certificat de Ford World HQ si Japan Iinternational Cooperation Agency, Certified Knowledge Manager al Institutului de Knowledge Management (USA).

Agenda vizeaza sa raspunda la intrebari si probleme concrete precum:

·     Cum pot folosi finantarile europene pentru crearea unor noi facilitati logistice/de infrastructura, modernizarea, extinderea, re-tehnologizarea sau cresterea eficientei economice a afacerii mele?

·     Care sunt cerintele actualizate pentru un studiu de fezabilitate si un plan de marketing in stricta concordanta cu punctajul prevazut de cei care selecteaza cererile de finantare?

·     De ce resurse, persoane si activitati am nevoie pentru a putea implementa proiectul meu si a primi la timp transele de finantare?

·     Cum sa prevad nevoile si modul de a asigura ritmul ideal de raportare, monitorizare, control si evaluare interna in cursul implementarii proiectului?

·     In ce fel si din ce surse pot avea acces la o co-finantare stabila a investitiei mele?

·     Care sunt cerintele tehnice pentru realizarea auditului intern si a celui extern in cazul proiectelor de valoare mare?

La aceasta sesiune, participa oameni de afaceri, reprezentanti ai confederatiilor patronale/camerelor de comert, manageri de companii mari si mijlocii, experti tehnici certificati, lideri ai unor asociatii profesionale interesate. Pentru energizarea si socializarea participantilor, sesiunea este completata de reuniuni de tip team-building, precum si de acces gratuit la toate facilitatile Centrului Wellness & Spa ale complexului “Ursuletul” (www.ursuletul.ro): piscina acoperita, jacuzzi, sauna finlandeza, hamman (baie turceasca), masaj, sala de relaxare. 

Certificatul de Absolvire al sesiunii este girat de coordonatorul principal, Dl Octavian SERBAN si eliberat de Fundatia EUROLINK-Casa Europei, sub egida Platformei “EU-RO Clearing Funds”.

Detalii despre agenda detaliata, conditiile de participare si cuantumul contributiei banesti pot fi consultate pe pagina de internet //www.structuralfunds.ro/module.html. Pentru informatii suplimentare, va rugam sa contactati Secretariatul organizatoric la tel/fax: (021) 230.49.97 sau e-mail: eurolink@b.astral.ro .

Bucuresti, 08.09.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *