free download 78 travel guides written by experts

Noua gamă de deserturi speciale pentru sărbători este disponibilă în brutăriile Paul

Brutăriile PAUL au introdus în meniu gama de produse Noel 2016, oferind clienţilor o selecție variată de deserturi special create pentru această perioadă a anului. Colecţia de Crăciun readuce aromele specifice sărbătorilor de iarnă, din cadrul meselor festive.

Fanii brandului se pot bucura de rafinatele și ineditele produse franţuzeşti, în ediţie limitată.

Printre deserturile speciale din gama de produse pentru Crăciun se numără: Mini macarons Noel, cu diverse arome delicate precum caramel cu nuci pecan, caramel sărat cu unt, castane, vanilie sau cireșe amare, Buchette L’Intense, prajitura cu cremă bavareză de ciocolată neagră și crema ușoară de  mascarpone cu sos de caramel sau Buchette La Fabuleuse, prajitura cu mere caramelizate, migdale și nuci.

Selecția pentru sărbători pune la dispoziția clienților și torturi, cu sortimente vedetă precum crema bavareză de ciocolată şi vanilie, sos de mere Boskoop, cremă de cafea sau cremă de vanilie.

„Crăciunul este un moment aparte, marcat de mese festive şi cadouri deosebite. De aceea am lansat în brutării această colecție elegantă, pentru o masă de Crăciun cu totul specială. Produsele din colecția Noel ne ajută să oferim clienţilor noştri oportunitatea de a le dărui celor dragi momente dulci în arome de sărbătoare”, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer, Paul România.

Gama de produse destinate sărbătorilor este disponibilă în toate brutăriile Paul, până la data de 8 ianuarie 2017. Mai multe informaţii despre campanie, brutării, produse şi oferte găsiţi pe paginile de Facebook şi Instagram ale Paul România.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *