free download 78 travel guides written by experts

Am lansat Albumul Lifestyle Design Interior 2017

Pe 8 decembrie 2016, in showroom-ul principal Delta Studio din Bucuresti a avut loc lansarea unui album anual cu cele mai reusite amenajari de interior din 2016. La eveniment au participat peste 300 de invitati: arhitecti, designeri, dezvoltatori imobiliari, colaboratori si clienti. Lansarea albumului marcheaza aniversarea de 20 de ani a companiei Delta Studio.

Albumul are o prefata semnata de arhitectul Dorin Stefan si prezinta 29 dintre cele mai reusite proiecte rezidentiale finalizate de arhitecti si designeri romani in 2016, alaturi de o prezentare a tendintelor in materie de design si tehnologie trasate de cei mai reprezentativi producatori la nivel mondial.

Albumul se inscrie in demersul Delta Studio de sustinere a designului romanesc de interior si de produs si este o sursa de inspiratie pentru amenajarea casei. Amenajarile prezentate au stiluri, bugete si suprafete diverse – de la studiouri de numai 33 mp la vile de peste 500 mp.

 Proiectele din album sunt ordonate alfabetic, dupa numele studioului de arhitectura sau design interior. Sunt prezentate proiecte semnate de 2Deco Studio, 3T Birou de Arhitectura, Alfa Invest, Alina Aldea, Bogdan Ciocodeica si Diana Rosu, Gavia Concept, Grosu Art Studio, iDecorate, Inland Projects, Ioka Design, IUstudio, KiwiStudio, LiveConcept.ro, Miso Architects, Nuca Studio, Puran Architecture&Design, Razvan Barsan + Partners, Studio 28G, Studio3plus, SYAA, Simona Ungurean.

Arhitectii si designerii de interior cu proiecte in album au primit cadouri oferite de Blum, Brikston, Ceresit, Franke, Grohe,  Ideal Standard, Kuma, Saint Gobain, Siemens si Parfumeria Elysee.

Evenimentul a fost acompaniat de preparate gourmet si bauturi fine de la Naan Food&Drink Studio, iar invitatii de la evenimentul de lansare a albumului au putut descoperi noile ambiente din showroom-ul principal Delta Studio, cele mai admirate fiind cele doua bucatarii de la Aster Cucine: Factory si Atelier.

Albumul costa 29 de lei si  va fi disponibil in showroom-uri, puncte media si librariile Carturesti. Albumul va fi publicat in fiecare an si se diferentiaza prin componenta practica pe care o propune – amenajarile de interior prezentate sunt doar inceputul calatoriei spre casa mult visata. Sursele de inspiratie continua cu ideile de amenajare oferite de Delta Studio online (pe site, blog, YouTube, Facebook, Instagram) si in showroom-urile din tara.

Sponsorii albumului si ai evenimentului:
Sponsori principali – Ceresit, Franke, Ideal Standard, Kerama Marazzi, Metropol, Porcelanosa, Venis, VitrA.
Sponsori – Blum, Bosch, Brikston, Falmec,  Grohe, Hansgrohe, Kessel, Kludi, Kuma, Ravak, Relax, Saint Gobain, San Swiss, Semmelrock, Siemens, Tarkett, Zirconio.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *