free download 78 travel guides written by experts

Delta Studio la DAS Interior Show 2014

DAS Interior Show este o expozitie dedicata segmentului designului si arhitecturii ce are loc anual in Chisinau. Evenimentul este organizat pentru al patrulea an consecutiv in incinta Centrului Expozitional Moldexpo.

Delta Studio se numara printre expozantii din acest an incercand sa convinga si publicul de peste Prut de calitatea servicilor si produselor noastre. Va oferim solutia integrala prin prisma celor doua decenii de experienta in amenajari interioare si prin colaborarea cu cei mai buni profesionisti de la arhitecti si designeri pana la producatori si echipe de montaj. Indiferent de proiect oferim servicii complete de proiectare, lucrari de executie si montaj, garantie si service, furnizare de materiale si obiecte de design. Prin fabrica de mobila proprie executam mobiliere din materiale de calitate oferind unicitate si clasa caselor dvs.

Divizia de productie mobilier poate personaliza orice tip de mobilier prin detalii, oferind eleganta, ceea ce ne diferentiaza de multi producatori din sector. Seriozitatea si produsele de o calitate superioara au facut ca Delta Studio sa exporte intens si sa lege colaborari cu distribuitori renumiti. Participarea la targurile nationale si internationale de profil (BIFE SIM, iSaloni-Milano) contribuie la pastrarea standardelor de calitate si la asimilarea noilor curente din arhitectura.

Va asteptam sa ne vizitati in perioada 9-12 octombrie in incinta Moldexpo-pavilionul central!

Bucuresti, 07.10.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *