free download 78 travel guides written by experts

Pirelli castiga premiul BMW Innovation Award

Compania italiană recompensată de BMW ca „most innovative supplier” din categoria „calitate“

BMW a acordat premiul Supplier Innovation Award 2014, companiei Pirelli, un premiu pe care constructorul german îl ofera celor mai inovatori furnizori ai sai în fiecare an. Compania italiana de anvelope a fost distinsa cu premiul „Most innovative supplier“ din categoria „calitate“ în cadrul unei ceremonii care a avut loc pe 5 Octombrie la Amsterdam, pentru tehnologia sa Real Dynamic Curing: utilizata în procesul de vulcanizare a anvelopelor. Aceasta tehnologie, adoptatã de Pirelli în cadrul fabricilor sale, permite ca gradul optim de vulcanizare sa fie calculat pentru fiecare anvelopa prin utilizarea unui senzor de temperatura. Vulcanizarea sau, cu alte cuvinte, procesul în care caracteristicile unei anvelope sunt „reglate“ de caldura, reprezinta faza finala a procesului de fabricaþie a anvelopelor si un factor determinant în calitatea produsului finit.

Premiul a fost înmânat domnului Maurizio Boiocchi, General Manager Technology Pirelli.

Pirelli este, de asemenea, unul dintre furnizorii cheie ai BMW la nivel mondial şi în ceea ce priveşte cantitatea de produse furnizate. Graţie centrelor de cercetare şi unităţilor de producţie situate în zone în care sunt vândute frecvent automobile din gama premium şi vârf de gamă, inclusiv Brazilia, China, Europa şi SUA, Pirelli este capabilă să dezvolte anvelope care sunt perfect adaptate modelelor BMW din fiecare colţ al lumii.

Pirelli produce în strânsa colaborare cu inginerii BMW în special anvelope run-flat, adaptate „pe masura“, special concepute pentru fiecare model. Aceste anvelope se pot distinge printr-un marcaj special cu stea pe partea laterala, care indica faptul ca anvelopele au fost special fabricate. Prin urmare, siguranþa este îmbunataþita si manevrabilitatea autovehiculului este maximizata.

Pirelli deþine peste 200 de omologari pentru Grupul BMW, la dimensiuni cuprinse între 16 si 21 inch. Lista lunga de modele echipate cu anvelope Pirelli include SUV-uri, precum X1, X3, X5 si X6, precum si Seria 1, Seria 2, Seria 2 Active Tourer, Seria 3, Seria 3 GT, Seria 4, Seria 5, Seria 6 Gran Coupé, si Seria 7. De asemenea, lista include si MINI Paceman si Countryman.

Milano / Bucuresti, 07.10.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *