free download 78 travel guides written by experts

Deloitte claseaza Softelligence drept una dintre cele mai performante companii de software

din Europa Centrala

Dezvoltatorul autohton de soluții software de business –Softelligence – a fost inclus de Deloitte în topul celor mai performante companii europene de tehnologie. Clasamentul are scopul de a recunoște și de a face cunoscute 50 dintre companiile de tehnologie din regiune cu cea mai rapidă creștere din ultimii ani (2009-2013).

Topul Technology Fast 50 Powerful Connections: Technology, Media and Communications se află la cea de-a 15-a ediție. La prima participare, Softelligence s-a clasat pe locul doi între cele 6 companii românești incluse în top, surclasând alți jucatori importanți de pe piața IT&C din România.

“Performanța înregistrată de Softelligence în clasamentul Deloitte Technology Fast 50 CEE este dovada faptului că, într-un climat de business deloc prietenos și pe o piață extrem de competitivă, talentul și inovația joaca un rol vital. Totodată, clasarea Softelligence în acest top este o dovadă că firmele românești trec testul în competiția cu companiile din regiune. Doresc să felicit echipa Softelligence și îi doresc să găsească cele mai bune strategii care să îi aducă creșteri pe termen lung” declară Alina Mirea, Partener și lider de proiect Deloitte România.

Softellience, companie fondată în anul 2006, a avut în ultima perioadă o creștere semnificativă a cifrei de afaceri. Acesta a crescut în perioada 2009-2013 cu aproape 500% și ocupă poziția 27 în clasament, conform datelor analizate de Deloitte. Această creștere s-a datorat unei strategii bazate pe un model de business echilibrat, axat pe un mix de servicii software de business, dezvoltare de proprietate intelectuală, dar și soluții «la cheie». Pentru finalul anului curent Softelligence estimează o cifră de afaceri de peste 1,5 milioane euro.

“Piața serviciilor de business software în Europa înregistrează o creștere semnificativă de la an la an, iar în acest context numai companiile dinamice, care pot scala rapid, păstrând în același timp nediluate competența și orientarea către client, vor avea parte de succes pe termen lung. Recunoașterea din partea Deloitte și includerea Softelligence în topul celor mai performante business-uri de tehnologie din Europa Centrală ne încurajează să ne atingem cât mai repede obiectivul de a deveni principalul furnizor de servicii software de business din România, și nu numai.” spune Teodor Blidăruș, Managing Partner Softelligence.

Softelligence, recunoscută pe piața de IT&C din România pentru soluții software de business inovatoare, si-a consolidat în cei 8 ani de activitate, un portofoliu solid de peste 100 de clienți de renume, având ca referințe la momentul actual un procent semnificativ din piața de leasing, piața bancară și de asigurări din România, cu jucători importanți precum: ING Bank, Raiffeisen Bank, Volksbank, BCR, Allianz Asigurări, Generali Asigurari, Aon Insurance Broker, Mercedes-Benz Financial Services, Deutsche Leasing, Raiffeisen Leasing. Portofoliul este completat și de referințe în domenii precum retail, distribuție, servicii, IT&C și Pharma, printre clienți numărându-se: Henkel, Ambient, Mol, Capgemini, Genpact, Price Waterhouse Coopers, Honeywell sau Medicover.

“Ne perfecționăm pe zi ce trece pentru a livra clienților noștri, jucători de prim-plan din industriile în care activează, soluțiile software de business de care au nevoie pentru a-și eficientiza procesele și pentru a le asigura creșterea cifrei de afaceri și profitabilitatea. Evoluăm continuu pentru a ne îndeplini și depăși obiectivele de business propuse la începutul fiecărui an.” continuă Teodor Blidăruș.

Pentru anul 2015, Softelligence își propune o extindere a portofoliului de clienți atât în România, cât și în străinătate și atingerea unei cifre de afaceri de 2,5 milioane euro. De asemenea, vizează locurile de pe podium în topurile companiilor de tehnologie din Europa.

Pentru mai multe informații despre companie și serviciile oferite, puteți accesa site-ul: www.softelligence.ro.

Bucuresti, 21.10.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *