free download 78 travel guides written by experts

Dell lanseaza doua noi monitoare plate

destinate utilizatorilor din zona EMEA
Cele două monitoare Dell oferă cea mai nouă tehnologie LCD
 
Dell a anunţat astăzi lansarea a două monitoare plate din segmentul entry-level destinate companiilor din zona EMEA (Europa, Orientul Mijlociu şi Africa). Creat pentru a răspunde necesităţilor zilnice ale companiilor, monitorul E178FP de 17" oferă performanţă de ansamblu excepţională şi productivitate sporită la un preţ accesibil. Monitorul E198WFP de 19" este ideal pentru utilizatorii care au nevoie de un monitor cu ecran lat pentru rularea aplicaţiilor multimedia şi pentru activităţile profesionale zilnice.

Monitoarele E178FP şi E198WFP sunt disponibile începând de astăzi la preţul de 189 Euro, respectiv 199 Euro, sumă care nu include TVA şi taxele de livrare.

Ideale pentru mediul de afaceri, monitoarele beneficiază de un design subţire şi elegant, valorificând la maximum spaţiul de lucru disponibil. Noile modele oferă performanţe optimizate faţă de generaţiile anterioare datorită ratei de contrast şi luminozităţii mai mari, oferind o experienţă vizuală excelentă, precum şi culori mai clare şi uniforme. În comparaţie cu monitoarelor plate tradiţionale, timpul de răspuns mai redus al noilor produse permite redarea unor imagini mai clare şi o incidenţă mai mică a fenomenului de ghosting  (apariţia de umbre ale imaginilor de pe ecran). În plus, monitorul E198WFP cu ecran lat permite utilizatorilor rularea mai multor aplicaţii pe acelaşi ecran, atingînd astfel eficienţă sporită şi o mai bună gestionarea a timpului.

Confort şi uşurinţă de utilizare
Monitoarele E178FP şi E198WFP pot fi montate pe birou sau perete şi oferă o soluţie eficientă pentru gestionarea cablurilor, reducând dezordinea produsă de acestea şi valorificând la maximum spaţiul disponibil de lucru. Create pentru a oferi confort, monitoarele au un unghi de vizualizare mai mare, de până la 160 de grade şi un stand mobil.

Monitorul E198WFP integrează conectivitate DVI, care permite redarea de conţinut în format HD (de înaltă definiţie) protejat, cu suport pentru HDCP (High-bandwidth Digital Content Protection), optimizând vizualizarea aplicaţiilor grafice, multimedia şi video.

Bucuresti, 26.06.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *