free download 78 travel guides written by experts

Brandstalk si Elmec baga Conversii in traficul auto

O idee total neobisnuita pentru incaltamintea sport… dar cu totii stim cat de supraaglomerat este uneori traficul pietonal.

Brandstalk si Elmec, importator unic al marcii Converse in Romania, au decis sa abordeze neconventional comunicarea pentru acest tip de incaltaminte sport, specifica generatiilor care se misca pe banda de… mare viteza. Pornind de la aceste detalii, echipa de creatie s-a gandit sa le dea mai mult spatiu si loc de exprimare, in viteza… skateboard-urilor cu roti de autobuz!
„Totul a pornit de la brief…clientul ne-a cerut sa gasim un mod inedit de a folosi acest mediu deja conventional – autobuzele – pentru un brand pe cat de bine cunoscut, pe atat de trendy. In concluzie, trebuia sa comunicam un beneficiu functional – mersul comod si rapid – pe un mijloc de transport nu foarte agreabil. Am „cautat” in lumea grupului-tinta si ne-am dat seama ca „placa” e reprezentativa pentru acesta, ca rotile autobuzului pot deveni chiar… rotile unui urias skateboard”,  povestesc cei de la Brandstalk. „Asa s-au nascut vizualul si, desigur, aceste uriase skateboard-uri care umbla prin oras, puse in miscare de Converse.”

Echipa Brandstalk implicata in acest proiect a fost alcatuita din Sorin Predescu – Creative Director, Marian Enache – Senior Copywriter, Alexandru Done – Senior Art Director, Dan Costea – Account Manager. Din partea Elmec au participat Cristian Beznoska – Director Comercial Sports Division, Livia Tudor – Marketing Manager, Oana Lazar – PR & Media Coordinator.

Bucuresti, 26.06.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *