free download 78 travel guides written by experts

Trei avocati cu experienta s-au alaturat echipei

RADU TĂRĂCILĂ PĂDURARI RETEVOESCU SCA (RTPR)

Trei avocaţi cu experienţă extensivă pe piaţa românească de profil s-au alăturat echipei Radu Tărăcilă Pădurari Retevoescu S.C.A. (RTPR), care în prezent numără 27 de membri şi se află în continuă consolidare. RTPR este una dintre cele mai mari societăţi independente de avocatură din România.

Cu o experienţă semnificativă în consultanţă de afaceri din România, Dan Eugen Nicolae s-a alăturat echipei RTPR ca expert în fuziuni & achiziţii şi în privatizări, anterior conducând departamentul juridic din cadrul RAEF. Dan Eugen Nicolae este specialist în economie şi finanţe, iar principalele sale domenii de expertiză sunt dreptul societar şi comercial, privatizările, piaţa de capital şi dreptul bancar. Implicat în numeroase privatizări şi operaţiuni pe piaţa de capital, consultant pentru investiţii şi proiecte de lege, dl. Nicolae a demonstrat până în prezent calităţi de negociator excelente, o cunoaştere profundă a sectorului energie, petrol şi gaze naturale şi a legislaţiei în aceste domenii, având în acelaşi timp o bogată experienţă în procesele de privatizare din România. Printre tranzacţiile importante în care a fost implicat se numară privatizarea companiei Petrom, a Distrigaz Nord şi Distrigaz Sud, a companiei Electrica SA, în privatizarea CEC, a Bancii Comerciale Romane şi a Complexurilor energetice Turceni, Rovinari şi Craiova. Eugen Nicolae urmează cursurile MBA ale Central European University Business School.

În vârstă de 29 de ani, Cătălin Tîrziu este noul expert RTPR în tranzacţii imobiliare, având o experienţă vastă pe piaţa imobiliară şi a construcţiilor din Romania şi în drept comercial. Anterior, Cătălin a fost consultant în cadrul Gruia Dufaut Law Office. Noul membru al echipei RTPR a fost implicat în numeroase tranzacţii imobiliare şi în ample proiecte de construcţii, dezvoltate de companii internaţionale şi locale. Portofoliul său de proiecte de vânzare sau de dezvoltare pe piaţa imobiliară cuprinde toate tipurile de proiecte, de la cele comerciale (mall-uri), rezidenţiale (clădiri de birouri) la dezvoltarea unor parcuri logistice. Cătălin Tîrziu şi-a extins, de asemenea, expertiza în domeniul financiar, în asigurări şi drept societar, fiind consultant în numeroase procese de achiziţie.

Romaniţa Neacşu s-a alăturat echipei de fuziuni & achiziţii şi drept societar RTPR . Anterior, în calitate de avocat în cadrul firmei Voicu&Filipescu, partener Squire, Sanders and Dempsey LLP, Romaniţa a acordat consultanţă unui număr mare de companii multinaţionale şi locale. Principalele sale domenii de expertiză sunt fuziuni şi achiziţii, competiţie şi consultanţă corporatistă, fiind activ implicată în procesul de achiziţie şi de post-achiziţie a unuia dintre cei mai mari operatori de cablu din România, a unor importante companii de asigurări din România, precum şi în numeroase tranzacţii ale companiilor ce activează în sectorul financiar.

Fondată în 2004, RTPR este una dintre cele mai mari firme româneşti de avocatură, specializată în consultanţă juridică în domeniile: fuziuni şi achiziţii, drept societar, finanţări şi imobiliare. Partenerii RTPR – Dragoş Radu, Costin Tărăcilă, Victor Pădurari, Alexandru Retevoescu şi Mihai Ristici – sunt cunoscuţi pe piaţa românească de profil, fiind implicaţi în unele dintre cele mai complexe tranzacţii din România începând cu 1998. Portofoliul de clienţi RTPR include bănci internaţionale şi locale, precum şi companii multinaţionale şi fonduri de investiţii.

Bucuresti, 26.06.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *