Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Delia incurajata de Andrei Aradits sa isi exagereze feminitatea

Delia, una dintre cele mai spectaculoase şi sexy apariţii din showbiz-ul românesc a primit de curând un sfat inedit si, aparent, total inadecvat. Artistei i s-a spus să îşi exagereze feminitatea. Recomandarea a venit din partea juratului Te cunosc de undeva!, Andrei Aradits.

Nu este vorba despre faptul că lui Andrei nu i se pare suficient de feminină Delia, ci pentru a o ajuta să intre în rolul lui Boy George, artistul pe care Delia îl va interpreta sâmbătă la Te cunsc de undeva!. Deşi pare uşor contradictoriu, sfatul lui Andrei este foarte întemeiat şi argumentat de faptul că bărbaţii care adoptă look-ul şi atitudinea unei femei, tind să îşi exagereze gesturile. Dacă a urmat sau nu Delia sfaturile profesorului şi juratului Andrei Aradits, telespectatorii vor vedea sâmbătă, de la 20.20, la Te cunosc de undeva!

Tot atunci, CRBL va intra în pielea Sofiei Vicoveanca, Jorge va arăta, va cânta şi va dansa precum Beyonce, Iulian Vasile le va ţine locul celor de la Bee Gees, iar Julia va fi mult apreciata artistă româncă Margareta Pâslaru. Pe scena Te cunosc de undeva! vor veni şi Ozzy Osborne, în interpretarea inedită a lui Dan Helciug, Liza Minelli, cea căreia îi va da viaţă Maria Buză, iar Lora a acceptat provocarea de a fi Mary J Blige.

Bucuresti, 06.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *