Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Decembrie, de la women’secret – general

Liniile in care women’secret deseneaza iarna 2007/2008 surprind starile femeilor in timpul sezonului rece.  O raza de influente inchise incurajeaza introspectia si trezeste la viata un stil foarte personal, un stil in care atitudinea are ultimul cuvant de spus.  In noiembrie, colectiile women’secret sunt reflectate in Bluemoon, Oriental, Lovely si  Flashdance. Lenjerie intima, tinute casual, sleepwear, homewear si accesorii in linii ce abunda in feminitate si detalii intr-o varietate de forme, materiale commode. Nuante de galben, roz, negru, violet si gri, rosu si albastru se transpun in acest sezon in linii feminine cu detalii ce subliniaza un spirit mereu tinar in suflet si cel mai important, liber. Sweet X-mas:

Iarna a venit deja, Craciunul este la un pas distanta! De aceea, ti-am pus la dispozitie o colectie inspirata de emotia Sarbatorilor de Iarna, cu leitmotive festive, care va deveni un “must-have” al sezonului. In vacanta de iarna, te vei putea bucura de intreaga varietate de haine din aceasta colectie: pe langa pijamale si lenjerie intima, vei gasi in colectia Sweet X-Mas bluze cu detalii din astrahan ca sa-ti tina de cald in zilele friguroase de Craciun. De asemenea, poti alege ciorapi de catifea sau un fular mare si rosu, de lana, ca sa nu racesti in Ajun de Sarbatori.

Culorile care dau viata colectiei Sweet X-Mas sunt nuantele de bleu, alb si rosu, iar motivele sunt brazi de Craciun, oameni de zapada si inimioare. Materialele folosite sunt bumbac, catifea cord, lana, catifea moale si astrakhan. In acest fel, suntem sigure ca te vei simti confortabil si calduros la tine acasa.

Magazinele women’secret se gasesc in Plaza Romania si Complexul Feeria.

Bucuresti, 11.12.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *