Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Minimartienii provoaca scolarii la un campionat interplanetar

Zilele acestea, mai multe şcoli din Bucureşti sunt invadate de Minimarţieni, care invită copiii la un campionat interplanetar. În perioada 26 noiembrie – 15 decembrie, în 10 şcoli bucureştene se desfăşoară campionatul Planetix, la care se aşteaptă participarea a peste 2.000 de copii. În acest proiect pilot sunt incluse clasele I-IV ale şcolilor respective. Principiul de bază al Planetix face apel la iscusinţa copiilor de a controla traiectoria elementelor de joc pe o suprafaţa limitată. Fiecare participant va fi recompensat, iar la finalul campionatului vor fi desemnaţi 4 câştigători, câte unul pentru fiecare grupă de clase. Walmark îşi propune să readucă în atenţia copiilor universul jocului fără electronică, prin care aceştia îşi exersează îndemânarea şi experimentează bucuria succesului.

Proiectul va fi dezvoltat la nivel naţional începând cu anul 2008. În acest fel, compania Walmark continuă să îşi arate interesul constant şi implicarea în educarea şi dezvoltarea copiilor. Campionatele interplanetare au fost concepute şi implementate împreună cu agenţia Front Line Marketing, ca parte din campania de susţinere a brandului Minimarţieni.

Minimarţieni Imunactiv este un complex de vitamine care asigură aportul zilnic necesar de vitamine, minerale şi microelemente esenţiale pentru creşterea corectă şi dezvoltarea copilului, influenţează favorabil capacitatea de apărare a organismului şi ajută la menţinerea vitalităţii şi a unei stări generale bune.

Bucuresti, 11.12.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *