metalshow

IDEAL HEAT – Solutii alternative pentru caldura naturala

IDEAL HEAT, unul dintre principalii furnizori, la nivel global, de sisteme de încălzire electrică prin pardoseală, se lansează în România. Întreaga gamă de produse şi aplicaţii oferite de compania Ideal Heat este de acum disponibilă şi pe piaţa din România.

IDEAL HEAT este reprezentantă în România a sistemelor Ideal Heaters din Israel. Compania produce şi comercializează cele mai avansate sisteme de încălzire prin pardoseală, bazate pe tehnologia de ultimă generaţie dezvoltată de cercetătorii IDEAL HEAT.  „Încălzirea prin pardoseală este o soluţie elegantă şi eficientă pentru încălzirea oricărei locaţii. Din punct de vedere estetic, utilizarea sistemelor Ideal Heat este cea mai convenabilă. Toată instalaţia este ascunsă şi în acest fel clienţii noştri nu se mai confruntă cu problema mascării elementelor tehnice care alcătuiesc sistemele clasice de încălzire. În ceea ce priveşte eficienţa, prin sistemul de încălzire prin pardoseală Ideal Heat se obţine o distribuire optimă a temperaturii pe verticală, fapt ce scade considerabil consumul de energie electrică”, a declarat domnul Cristian Stoica, Area Sales Manager Ideal Heat.

IDEAL HEAT produce şi distribuie două game de produse: Sistemul Ribbon, un aliaj de metal cristalin unic, pentru folosirea în interior şi exterior şi Film de încălzire flexibil, pentru parchet, laminate şi covoare.
Sistemul Ribbon – se montează sub pardoseli reci (gresie, marmură, granit), direct în adezivul folosit pentru prinderea acestora sau direct în şapă. De asemenea, poate fi folosit pentru degivrare, poate fi montat în beton sau asfalt, dar şi pe acoperişuri sau în burlane şi jgheaburi.
Filmul de carbon Ideal Heat este conceput pentru a fi montat direct sub mochetă sau parchet, nefiind necesară încorporarea sa în şapă, cum este cazul celorlalte sisteme de încălzire în pardoseală.

Produsele IDEAL HEAT sunt uşor de instalat, silenţioase, nu antrenează particulele de praf şi au un grad ridicat de rezistenţă la umiditate şi foc.

Firma Ideal Heaters a fost înfiinţată în anul 2004 şi în prezent deserveşte mii de clienţi din ţări precum  SUA, Israel, Cipru, Spania şi Rusia. Clienţii companiei se bazează pe faptul că sistemele oferite de  Ideal Heaters reprezintă cele mai eficiente şi inovatoare soluţii de încălzire electrică prin pardoseală.
Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.IdealHeat.ro .

Bucuresti, 11.12.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *