free download 78 travel guides written by experts

Dealerul Škoda, Brady Auto Center este sponsorul fotbalistului Molinero

Francisco Molinero, cel mai recent transfer al clubului Dinamo Bucureşti, conduce o maşină Noua ŠkodaSuperb oferită de Brady Auto Center, distribuitor Škoda.

În vârstă de 24 de ani, Francisco Molinero are o bogată experienţă în campionatul spaniol de fotbal evoluând la echipe mari precum Atletico Madrid, Malaga, Mallorca sau Levante. În acest sezon a ales să joace pentru echipa din Ştefan cel Mare pentru că şi-a dorit o nouă experienţă de viaţă şi oportunitatea de a evolua într-o competiţie europeană. În România, Molinero şi-a propus să câştige campionatul intern cu Dinamo şi să ajungă cât mai departe în competiţiile internaţionale de fotbal.

Fundaşul spaniol, născut în minunata cetate medievală Toledo, a început să joace fotbal la vârsta de 9 ani, pentru că la 18 ani să îşi facă debutul în Primera Division. A jucat şi a învăţat mult de la jucători mari ca Fernando Torres (Liverpool), Sergio Ramos (Real Madrid), Andres Iniesta (Barcelona), Fabregas Cesc (Arsenal), Dario Silva (Valencia) şi Ariel Ibagaza (Villareal), iar printre cei mai importanţi mentori ai săi se numără Cosmin Contra, cu care a fost coleg la Atletico Madrid, dar şi Gică Craioveanu de care îl leagă o strânsă prietenie.

Este pasionat de călătorii, vânătoare şi tenis. Îi place muzica house, dansul şi lectura. A fost impresionat de clădirile monumentale ale Bucureştiului – ex. Casa Poporului – şi în afara orelor de antrenament preferă să-şi petreaca timpul liber cu familia.

Francisco Molinero apreciază suportul oferit de Brady Auto Center, dealer Škoda şi declară că “s-a obişnuit foarte repede la volanul noii limuzine ŠkodaSuperb, un model elegant care îi asigură confort şi siguranţă de 5 stele”.

Sub deviza “totul pentru sport”, colaborarea dintre Brady Auto Center şi Bufete del Deporte, Madrid, reprezentată de Toni Curea, impresarul lui Molinero şi păstrând imaginea fundaşului spaniol, se va extinde şi sub forma unor acţiuni umanitare destinate copiilor pasionaţi de fotbal din România.

Prin această acţiune Brady Auto Center, dealer autorizat Škoda, promovează performanţa obţinută prin sport şi mişcare, fiind un susţinător recunoscut şi în alte discipline sportive precum volei, snowboard, tenis, dans sportiv etc.

Cu peste 4000 de maşini vândute numai în ultimii doi ani, Brady se numără printre cei mai importanţi dealeri din reţeaua Škoda, având o experienţă de peste un deceniu în comercializarea, întreţinerea şi reparaţia autoturismelor Škoda pe piaţa românească.

Având la bază orientarea către client şi conceptul Škoda human-touch, Brady a dovedit că este mai mult decât un dealer auto şi a fost recompensat de către Škoda Auto cu premiul “Dealerul Anului“ în 2008.

Textul şi fotografiile sunt disponibile pe site-ul: www.brady-skoda.ro, dar şi pe site+ul de presă Porsche România, www.presa.porscheromania.ro.

Bucuresti, 20.08.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *