free download 78 travel guides written by experts

Infinit Solutions a finalizat filmarile la spotul TV „Douasprezece Rate”

pentru campania Adama in Ploiesti

Infinit Solutions, una din cele mai puternice agenţii full service independente, a finalizat filmările la spotul TV Douăsprezece Rate pentru Campania dezvoltată în Ploieşti de Adama, dezvoltator imobiliar de vârf pe piaţa din România.  

Clipul TV face parte din Campania ce are la bază ideea că “Adama îţi plăteşte ratele la prima casă în primul an” şi rulează în Ploieşti începând cu luna august, spotul urmând să fie adaptat şi pentru campaniile ce urmează să se desfăşoare în Braşov şi Bacău. 

Campania Douăsprezece Rate, implementată de Infinit Solutions, va rula pe TV, radio, print şi outdoor. Clipul are o abordare originală şi plina de viaţă, cele 12 rate fiind personificate, fiecare aducând în noua casă  un cadou – o canapea, un tablou, sistem audio.

Alina Necula, Marketing Manager – Adama: “ Mixul de comunicare oferit de Infinit Solutions a fost cel mai potrivit pentru a atinge targetul pe care ni l-am propus. Suntem siguri că acestă campanie va aduce rezultatele pe care ni le dorim. Cu siguranţă aceasta va fi o relaţie de lungă durată cu Infinit Solutions, iar rezultatele obţinute în urma campaniei nu vor întârzia să apară.”

Alex Cernătescu, CEO si Creative Director – Infinit Solutions declară: “Deşi mesajele  pe piaţa imobiliară sunt foarte aglomerate, mai ales de cand a fost lansat programul Prima Casă, nu a fost greu să diferenţiem oferta Adama de celelalte prezente în sectorul imobiliar. Adama este unul dintre cei mai importanţi jucători de pe piaţa de real estate, de aceea soluţiile pe care le propunem urmăresc atât promovarea ofertelor disponibile, cât şi consolidarea poziţiei companiei în piaţă.”

Bucuresti, 20.08.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *