free download 78 travel guides written by experts

De ziua ei, Nicole Cherry a avut parte de o mega surpriza:

matinalii Radio 21 i l-au adus pe Justin Bieber

De ziua ei, Nicole Cherry l-a primit cadou pe Justin Bieber, de la matinalii Radio 21! Vlad Craioveanu, Manuel Dinculescu, DJ Andi și Orlando au fost, aseară, într-un club din centrul istoric al Capitalei, unde artista și-a serbat ziua de naștere. Nicole Cherry care a împlinit, ieri, vârsta de 15 ani le mărturisise matinalilor de la Radio 21 că este o fană înfocată a lui Justin Bieber, așa că băieții i-au făcut o surpriză și i l-au adus, de ziua ei, pe Justin Bieber în mărime naturală!

Nicole a anunțat că îl va „depozita” pe Justin în camera ei, dar înainte de a ajunge acolo, el a făcut furori printre invitații veniți la petrecerea lui Nicole. Toate vedetele au vrut să facă o poză cu Justin Bieber iar Nicole Cherry i-a aplicat lui Justin… o pupătură cu foc, ca să nu uite al cui este!

Vlad Craioveanu, Manuel Dinculescu, Dj Andi și Orlando au sărbătorit-o și astăzi, în emisiune, pe Nicole Cherry, cea pe care Radio 21 a descoperit-o și a lansat-o la începutul acestui an. Nicole Cherry s-a auzit pentru prima dată la Radio 21, iar după difuzarea piesei ei la radio, cariera artistei-fenomen a luat avânt.

„Nicole este o dragă prietenă a noastră. Îi dorim tot binele din lume! Este o tânără excepțională, super-talentată și am decis să îi facem o surpriză de ziua ei, pentru că știm că idolul ei este Justin Bieber. Draga noastră, La Mulți Ani frumoși! Să fii fericită și iubită!” – a spus Manuel Dinculescu.

PatruLA 21 cu Vlad Craioveanu, Manuel Dinculescu, DJ Andi și Orlando se aude în fiecare dimineață, la Radio 21, de luni până vineri, între 06:30 și 10:00.

Bucuresti, 06.12.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *