free download 78 travel guides written by experts

Antena 1 pregateste un nou show

A început castingul pentru cel mai năzdrăvan spectacol culinar, Junior Chef

Antena 1 a început pregătirile pentru un nou show culinar, Junior Chef. Cei mai mari chefi din România încep căutările pentru cei mai mici bucătari. Chef Joseph Hadad, Nicolai Tand şi Tudor Constantinescu se pregătesc pentru cel mai năzdrăvan spectacol culinar.

„Abia aştept acest show. Sigur o să am emoţii mai mari decât prichindeii. Copiii din ziua de azi sunt extraordinari, siguri pe ei şi foarte talentaţi. Deja mă antrenez cu Ilona în bucătărie, ştiu cât de important este să îi lăsăm pe copii să experimenteze. Trebuie să ai răbdare şi totodată foarte mare grijă, pentru că bucătăria se poate transforma dintr-un loc cald într-un loc periculos în doar câteva secunde. Însă când vezi bucuria din ochii unui copil atunci când reuşeşte un preparat nimic nu mai contează. Îmi amintesc cât de fericit am fost când am făcut prima mea ciorba de fasole, cu ceai, pe când aveam doar 9-10 ani. Abia aştept să văd cu ce o să ne uimească micuţii bucătari!” a declarat Nicolai Tand.

Copiii cu vârste curpinse între 9 şi 14 ani, al căror loc de joacă preferat este bucătăria sunt aşteptaţi să se înscrie pe www.casting.a1.ro la Junior Chef, cel mai năzdrăvan spectacol culinar marca Antena 1.

Bucuresti, 06.12.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *