free download 78 travel guides written by experts

De Sf. Petru si Pavel Rubin2000-distribuitorshop.ro are o oferta speciala

Rubin2000-distribuitorshop.ro aduce astazi, cu ocazia sarbatoririi Sfintilor Petru si Pavel, o oferta speciala pentru unul dintre produsele sale. Astfel, punga din hartie plastifiata cu dedicatie, cod produs P-1, este disponibila la pretul special de 1,75 lei fara TVA.

Punga face parte Colectia de pungi P, o colectie pentru cadouri care se evidentiaza prin design-ul hartiei din care sunt confectionate produsele si prin dimensiunile destinate ambalarii sticlelor sau a cadourilor voluminoase.

Aceasta oferta este valabila doar astazi, 29 iunie 2012.

Rubin2000-distribuitorshop.ro ofera celor interesati o gama foarte variata de ambalaje si panouri pentru bijuterii precum si o seama de accesorii pentru acestea. Pe site gasiti de asemenea si o sectiune de oferte speciale, dar si una de Lichidari de stoc, ambele cu oferte foarte bune.

Despre Rubin2000
Rubin 2000 este o companie tanara si dinamica, infiintata la sfarsitul anului 2000. Firma importa si distribuie pe piata din Romania o paleta larga de ambalaje, panouri si accesorii pentru bijuterii pe care le gasiti prezentate pe site-ul www.rubin2000-distribuitorshop.ro. Dintre acestea amintim: cutiute din diverse materiale pentru bijuterii, saculeti si pungi pentru bijuterii, panouri de prezentare a bijuteriilor si accesorii pentru bijuterii.

Bucuresti, 29.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *