free download 78 travel guides written by experts

De Martisor, beneficiarii programului SOS Satul Copiilor Cisnadie le multumesc mamelor sociale

pentru dragostea lor

În semn de recunoştinţă şi dragoste pentru mamele sociale care îi ocrotesc, le oferă sprijin şi afecţiune necondiţionată, copiii şi tinerii din SOS Satul Copiilor Cisnădie, SOS – Comunitatea de Tineri 1 Sibiu, SOS Comunitatea de Tineri 2 Sibiu, Grădiniţa SOS, Centrul de Consiliere pentru Copil şi Familie – şi voluntarii SOS le-au pregătit mărţişoare şi cadouri personalizate de 1 şi 8 Martie.

"Eu îi dau mamei mele un mărţişor pentru că o iubesc şi să ştie şi ea că a venit primăvara", spune Paul care este în grupa mare la Grădiniţa SOS din Cisnădie.

"Dragă mami, o mamă atât de minunată ca tine merită sa fie sărbătorită în fiecare zi. Iţi mulţumesc că m-ai iubit, mă iubeşti şi că m-ai învăţat să-i iubesc pe cei din jurul meu. LA MULŢI ANI!", declară George, 17 ani, SOS Comunitatea de Tineri 1 Sibiu.

Micii şi marii artişti au beneficiat, în cadrul atelierelor de creaţie, de îndrumarea pedagogilor şi consilierilor SOS. Cu toţii au vrut să îşi folosească creativitatea şi talentul şi pentru a-i ajuta pe cei care doresc să ofere, la rândul lor, mămicilor, bunicilor şi prietenelor un strop de primavară şi bucurie într-un mod inedit: mărţişoare, felicitări şi alte obiecte hand made. Acestea vor fi prezentate şi vor putea fi achiziţionate în perioada 26 februarie – 1 martie 2011 de la bazarului organizat de Mărţişor în Carrefour Sibiu.

Despre SOS Satele Copiilor România

SOS Satele Copiilor România ocroteşte şi sprijină astăzi peste 1000 de copii în dificultate, care au pierdut sau riscă să piardă îngrijirea familiei lor biologice. De 60 de ani în lume şi de 20 de ani în România, intervenim oriunde există un copil şi o nevoie, oferind sprijinul nostru. Organizaţia SOS Satele Copiilor România este membră a SOS Kinderdorf International, reţea caritabilă prezentă în 132 de ţări ale lumii.

În acest moment în Satul SOS Cisnădie trăiesc 57 de copii, iar în Comunităţile de Tineri din Sibiu 19 adolescenţi. Acestora li se adaugă un număr de peste 250 de benficiari ai Centrului de Consiliere pentru Copil şi Familie Sibiu.

Despre SOS Kinderdorf International

SOS Kinderdorf International, cu sediul în Austria, este una dintre cele mai mari organizaţii umanitare caritabile din lume. A fost înfiinţată în anul 1949 de către medicul Hermann Gmeiner şi, în prezent, are 132 de sedii în toată lumea, oferind 1800 de programe şi facilităţi unui număr de peste 1 milion de beneficiari. În anul 1999 SOS Kinderdorf International a fost nominalizată la Premiul Nobel pentru Pace, iar în 2000 a primit Premiul “Conrad Hilton” – cel mai important premiu umanitar acordat la nivel internaţional.

Bucuresti, 21.02.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *