free download 78 travel guides written by experts

De Halloween, ai distractie mortala la Sun Plaza

Timp de o săptămână, în perioada 24-31 octombrie 2012, Sun Plaza Shopping Center sărbătoreşte Halloween-ul aşa cum se cuvine: cu decoruri înspăimântătoare, oferte ucigaşe, un maraton de spinning bestial şi personaje de speriat din filme!

Toţi cei ce vizitează Centrul Comercial în această perioadă, fac cumpărături în valoare de minimum 100 de lei (200 de lei, în cazul Cora) şi prezintă bonul de casă la standul promoţional din zona restaurantelor, în intervalul orar 16.00-22.00, câştigă instant DVD-uri cu filme horror, cărţi, costume şi accesorii de Halloween.

În plus, dacă ai simţul umorului şi eşti dornic de distracţie, te poţi transforma într-o vrăjitoare veritabilă sau vrăjitor, după caz. Un fotograf va imortaliza momentul, iar imaginile vor fi urcate pe pagina de Facebook a Sun Plaza. Fotografia care primeşte zilnic cele mai multe like-uri va fi declarată câştigătoare, cel mai de temut personaj al zilei urmând a fi premiat.

De asemenea, sâmbătă, 27 octombrie 2012, pasionaţii de sport şi senzaţii tari sunt aşteptaţi să ia parte la “Maratonul Groazei”, un maraton inedit de spinning organizat în parteneriat cu Daimon Wellness. Am pregătit 70 de biciclete statice, instructori profesionişti şi costume care vor pune privitorii pe fugă! Înscrierile se fac la recepţia clubului, printr-un mail la adresa office@daimonclub.ro sau la numerele de telefon: 0723 998 266 şi 0758.818.160.

Iar dacă toate acestea nu erau de ajuns, pe 31 octombrie 2012, Sun Plaza se transformă în Casa Ororilor. Cele mai cunoscute personaje din filme horror vor defila pe holurile Centrului Comercial, iar cei mici şi cei mari, deopotrivă, pot asista la o demonstraţie ingenioasă de sculptură în dovleci, unde vor învăţa cum să facă cele mai înspăimântătoare decoraţiuni de Halloween.

Mai multe detalii pe www.sunplaza.ro şi www.facebook.com/Sun.Plaza.Shopping.Center.

Bucuresti, 22.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *