free download 78 travel guides written by experts

Empire Girls: Julissa and Adrienne

Urmăriţi-le pe cele două prietene încrezătoare în drumul lor către o carieră în showbiz-ul american!

În fiecare miercuri, de la 22:10, începând din 7 noiembrie, numai la Style

Style ne propune o incursiune în destinele spectaculoase ale Julissei Bermudez și Adriennei Bailon, două dintre cele mai sexy viitoare vedete latino, în reality show-ul Empire Girls: Julissa and Adrienne. Serialul urmăreşte viețile celor două tinere în timp ce se străduiesc să îşi construiască o carieră în hățișul showbiz-ului american, la New York, și totodată încearcă să găsească iubirea și să rămână ancorate în viața mondenă a metropolei.

Pe măsură ce se străduiesc să facă faţă numeroaselor provocări de ordin personal şi profesional, Julissa și Adrienne fac eforturi pentru a ajunge acolo unde își doresc înainte de a împlini 30 de ani, vârstă care se apropie cu pași repezi. Așa că, bazându-se pe talent și ambiția de a-și construi CV-uri care să le reprezinte în drumul către celebritate, speră să își dubleze șansele către succes! Dar oare vor fi de ajuns toate acestea pentru a atinge statutul mult râvnit?

Julissa Bermudez și Adrienne Bailon s-au întâlnit în 2006, pe când filmau emisiunea TV “All You’ve Got”. Motivate de dorința de a-și construi o carieră în showbiz şi unite de originile latine, fetele au consolidat relaţia lor de prietenie. Julissa Bermudez visează să devină varianta latino a Tyrei Banks, pe când Adrienne Bailon își dorește să aibă succes ca actriţă, cântăreaţă şi dansatoare – asemeni cunoscutei Jenifer Lopez, însă trebuie să treacă peste statutul său de copil-vedetă, pentru a reuși să își atingă țelul.

Carierele lor sunt, așadar, extrem de importante, însă, fără să își dea seama, rămân, totuşi, două fete în căutarea iubirii adevărate. Până acum, din nefericire, călătoria lor a fost destul de complicată. Dorința Julissei de a avea o relație cu un sportiv celebru o lasă, nu doar o dată, cu inima frântă, în timp ce Adrienne încearcă, fără prea mult succes, să o determine să renunţe la această ambiţie şi să îşi regândească oportunităţile. Adrienne, la rândul său, încearcă să treacă peste relaţia încheiată cu Rob Kardashian.

Vor reuși, oare, cele două prietene să obțină ceea ce își doresc – iubiri împlinite, cariere de succes și timp pentru cele mai trendy cluburi din New York City? Un lucru e cert, în drumul spre glorie, dragoste şi distracţie în orașul care nu doarme niciodată vor avea nevoie una de cealaltă mai mult ca oricând.

Nu uitați, Empire Girls: Julissa and Adrienne vă așteaptă începând de miercuri, 7 noiembrie, la 22.10, în fiecare săptămână, numai la Style!

Bucuresti, 22.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *