free download 78 travel guides written by experts

De ce sta Victor Ciutacu la bloc?

Miercurea aceasta, vezi ce răspuns i-a dat unei blonde care l-a întrebat pe ce îşi cheltuie banii!

Miercurea aceasta, blondele vor avea parte de o luptă pe cinste împotriva unei echipe greu de învins! Victor Ciutacu şi Niels Schnecker îşi unesc forţele la “Te pui cu blondele”, iar provocările se vor ţine lanţ. Curioase aşa cum le stă în fire, domnişoarele îi vor iscodi cu tot felul de întrebări îndrăzneţe. Pornind de la un zvon despre veniturile lui Victor Ciutacu, una dintre blonde îl va întreba de ce locuieşte la bloc şi pe ce anume îşi cheltuie banii.

Jurnalistul nu s-a ferit deloc să răspundă curiozităţilor blondelor, dându-le mai multe detalii despre viaţa la bloc şi cum se înţelege cu vecinii. Cât depre salariul menţionat de frumoasa domnişoară, sumă care a stârnit o reacţie extrem de puternică atât pentru Dan Negru cât şi pentru coechipierul Niels, rămâne de văzut ce a spus jurnalistul, miercuri, de la 20.20, la “Te pui cu blondele”.

Telespectatorii pot afla mai multe informaţii accesând pagina oficială a emisiunii tepuicublondele.a1.ro sau pagina de Facebook, facebook.com/tepuicublondele.

Bucuresti, 10.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *