free download 78 travel guides written by experts

De astazi, managerii ocupati sunt ajutati sa fie mai romantici, printr-un serviciu unic pe piata

romaneasca

Astazi se lanseaza Fii-Romantic.ro – un serviciu, in premiera in Romania, adresat managerilor si acelor persoane care, din cauza programului foarte incarcat la birou, nu mai gasesc timpul necesar pentru a-si suprinde partenerul cu gesturi romantice.

„Traim in secolul vitezei, un secol in care timpul se traduce, prioritar, in bani, iar noi am uitat sa mai fim romantici. De multre ori, prinsi in ritmul frenetic al vietii profesionale, ii neglijam pe cei dragi, ceea ce cauzeaza frustrare, deopotriva noua si lor. Adesea ne simtim stingheri cand suntem in situatia de a ne exprima sentimentele in fata partenerului, uitam sa o facem sau, mai grav, nici macar nu mai consideram ca ar trebui sa ne dovedim afectiunea. Pentru aceia care nu dispun de timpul necesar si doresc sa-si manifeste ori sa reinvie afectiunea in cuplu, dar si pentru cei care se intampla sa fie in pana de idei cand vine vorba de crearea unui moment aniversar memorabil, ori a unei surprize deosebite pentru iubita/iubit, am creat acest serviciu, unic pe piata romaneasca si considerabil diferit fata de ceea ce exista pe alte piete”, a declarat Georgiana Virlan, Director General si initiatorul proiectului.

Concret, paleta de servicii oferita de echipa Fii-Romantic.ro, include, printre altele: alegerea de cadouri in functie de profilul persoanei surprinse, organizarea de aniversari, cine si seri romantice, crearea de mesaje de dragoste, sub forma de scrisori, poeme sau chiar a unei „carti” in care protagonisti sunt cei doi parteneri etc.

„Intrucat depunem o munca migaloasa, aproape artistica, abordarea noastra vizeaza servirea unui numar limitat de clienti, pentru a oferi servicii la un anumit standard de calitate. De altfel, ne selectam clientii, iar cei care ajung sa lucreze cu noi obtin nu doar un avantaj imediat ci unul care isi arata efectele in timp, sub forma unui suflu de prospetime in relatia de cuplu”, a mai adaugat Georgiana Virlan.

Bucuresti, 23.03.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *