free download 78 travel guides written by experts

Editura Litera lanseaza „Aproape casatoriti”

Editura Litera lansează Aproape căsătoriţi – cartea numită de Romantic Novelists’ Association cea mai bună comedie romantică în 2010!

Joi, 24 martie, începând cu ora 17.30, în incinta Victoria Club, din cadrul Grand Hotel Continental, editura
Litera lansează cartea Aproape căsătoriţi, a scriitoarei Jane Costello.

În calitate de vorbitori, ne vor fi alături:
Dana Săvuică – realizator şi prezentator TV
Dana Negrilă – redactor-şef revista InStyle
Irina Ilie – redactor coordonator al editurii Litera

Te aşteptăm cu surprize pregătite împreună cu partenerii noştri de la Radio 21, Avon Cosmetics România, Victoria Club (//www.continentalhotels.ro/Grand-Hotel-Continental-Victoria-Club/) şi revista InStyle.

Prezentarea cărţii:

Care este cel mai rău lucru care i se poate întâmpla în ziua nunţii unei mirese drăguţe şi iubitoare? Părăsită de logodnic în faţa altarului, Zoe Moore se simte incapabilă să facă faţă umilinţei şi privirilor compătimitoare ale prietenilor şi familiei şi se hotărăşte să se mute pentru o vreme în America. Odată ajunsă acolo, tânăra devine bona copiilor unui văduv nesuferit, dificil, dar extrem de atrăgător şi de sexy. In timp ce le câştigă pas cu pas inima copiilor, Zoe se simte din ce în ce mai frustrată de atitudinea tatălui lor, Ryan, pe care îl consideră un nemernic insensibil, dar de care se simte atrasă în mod inevitabil. Slavă Domnului că există micul grup de bone englezoaice, devenite repede prietenele ei, care să-i tempereze disperarea crescândă! Dar oare vor fi ele în stare să o salveze pe Zoe atunci când descoperă că trecutul nu este chiar atât de uşor de uitat?

Aproape căsătoriţi a primit premiul pentru cea mai bună comedie romantică în 2010 (Romantic Novelists’ Association).

Grupul Editorial LITERA a demonstrat, încă de la înfiinţare, coerenţă editorială şi respect faţă de cititori. Astăzi, la mai bine de 20 ani de la fondare, LITERA constituie pentru mulţi cititori un reper şi o certitudine – un reper al calităţii şi o certitudine a valorii.

Bucuresti, 23.03.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *