free download 78 travel guides written by experts

De astazi, in fiecare zi, de la ora 19.30: “Pentru ca te iubesc” la Acasa TV

(De que te quiero, te quiero)

Pe 22 mai debutează o nouă telenovelă ACASĂ, “Pentru că te iubesc” (De que te quiero, te quiero), cu Livia Brito şi Juan Diego Covarrubias în rolurile principale. Episoadele noului serial vor fi difuzate în fiecare zi, de la ora 19.30, la Acasă TV.

Producţia Televisa a obţinut în cadrul galei TV Y Novelas Awards 2014 premiile pentru “cel mai bun actor în rol principal”, “cea mai bună actriţă în rol secundar” şi a fost nominalizată pentru “cea mai bună telenovelă”. În cadrul aceleiaşi festivităţi, protagoniştii telenovelei, Livia Brito şi Juan Diego Covarrubias, au cucerit audienţa, obţinând premiile “favoriţii publicului” şi “cel mai frumos sărut”.

“Pentru că te iubesc” este cea mai noua telenovelă produsă de Lucero Suárez (Querida Enemiga, Las Dos Caras de Ana). Producătoarea ne dezvăluie faptul că povestea originală aparţine scriitoarei venezuelene Valentina Parraga, autoarea succesului “Regina Sudului”: “De fapt, sunt trei poveşti de iubire principale: triunghiul amoros al protagoniştilor, povestea mamei protagonistei, care este uşor comică pentru că are 5 copii cu 5 taţi diferiţi, şi mai este şi povestea de dragoste a unei femei care este îndrăgostită de un bărbat cu 10 ani mai mic decât ea.”

Fără nicio umbră de îndoială, Livia Brito şi-a demonstrat cu prisosinţă talentul, drept pentru care a câştigat rolul principal în telenovelă. Livia declară că se simte foarte mândră că a putut lucra cu Lucero Suarez, care i-a dat o şansă ei şi atâtor elevi talentaţi care au ieşit pe porţile şcolii Televisa.

Atât pentru Livia Brito, cât şi pentru Juan Diego Covarubbias, acestea sunt primele roluri principale. Pentru Diego e un dublu rol: ”Interpretez două personaje, gemeni. Diego e fratele bun, cuminte şi Rodrigo e exact opusul, partea întunecată a poveştii care, pe lânga faptul că e bine scrisă, e presărată cu lucruri reale, simpatice şi sunt sigur că va plăcea publicului!”

Cynthia Klitbo, Marcelo Córdoba, Daniela Luján, Fabiola Guajardo, José Carlos Femat, Gerardo Murguía y Carmen Becerra fac parte de asemenea din distribuţia acestei poveşti romantice şi amuzante care va captiva publicul.

SINOPSIS

Natalia (Livia Brito) şi Diego (Juan Diego Covarrubias) se cunosc în timpul unui festival din Veracruz şi se îndrăgostesc din primul moment. Diego are un frate geamăn, Rodrigo, cu care s-a aflat mereu în concurenţă. Cel din urmă află că Diego are o nouă iubită şi nu ezită să se folosească de asemănarea izbitoare dintre ei pentru a profita de frumoasa Natalia. Ea este extrem de naivă până în clipa în care realizează că Rodrigo vrea să o răpească. Din fericire, este salvată de prietenul ei, Andreas, care îl loveşte pe Rodrigo. Acesta se prăbuşeşte, iar cei doi pleacă crezând că a murit. Natalia îi spune mamei sale, Carmen, ce s-a întâmplat şi ea o sfătuieşte să plece în Mexico. Aceasta se hotărăşte să se mute, iar Diego rămâne cu impresia că iubita lui l-a părăsit.

În Mexico, Natalia îşi găseşte un loc de muncă în compania “Capricio” şi se reîntâlneşte cu Diego, care este vicepreşedintele firmei. Natalia realizează că nu l-a omorât, dar e în continuare foarte speriată în prezenţa lui. Diego încearcă să îi ceară explicaţii pentru comportamentul ei şi să o recucerească, deşi în timpul acela el şi-a făcut un cămin alături de Diana. Fiind încă traumatizată şi gândindu-se că nu vrea să intervină în căsnicia lui, Natalia încearcă să stea departe de el şi pleacă din companie. Între timp, Carmen este victima unui complot cu droguri şi intră la închisoare. În final, Natalia este nevoită să apeleze la Diego pentru a o ajuta să o elibereze pe mama sa şi, astfel, se reîntoarce la firmă. Cand Diana află că secretara lui Diego este vechea lui iubire, ea îi declară război Nataliei, iar lucrurile se complică din ce în ce mai mult.

Producţie: Televisa, 2013

Distribuţie:
Natalia – Livia Brito
Diego / Rodrigo – Juan Diego Covarrubias
Carmen – Cynthia Klitbo
Eleazar – Marcelo Córdoba
Diana – Esmeralda Pimentel
Vicente – Aarón Hernán
Tadeo – Gerardo Murguía
Alonso – Carlos Ferro
Irene – Marisol del Olmo

Bucuresti, 22.05.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *