free download 78 travel guides written by experts

De 1 Mai mancam “la frantuzoaica”

Domeniile Clos des Colombes – restaurant, vie si crama – va asteapta

A devenit o traditie ca de 1 Mai sa se mearga la mare. Vremea se anunta a fi frumoasa, marea ii asteapta pe toti ce vor sa evadeze din orase, iar la pranz si cina puteti avea parte de un adevarat festin cu specific international “la frantuzoaica” cum deja ii spun prietenii restaurantului Domeniilor Clos des Colombes. “Sezonul estival se poate spune ca incepe neoficial odata cu sarbatoarea Pastelui si a mini-vacantei de 1 Mai in acest an” spune Anne Marie Rosenberg.  “La Clos des Colombes ne-am pregatit si functionam la capacitate maxia. Toti cei ce ne vor trece pragul in aceasta perioada vor putea savura felurile noastre de mancare si sunt sigura ca avem cate ceva pregatit pentru fiecare gust in parte!”

Devenit deja loc de reuniune de afaceri si de intalnire a prietenilor pentru a savura niste feluri preparate cu gust de Jean Jacques, bucatarul francez de la Le Clos, restaurantul este deschis si in aceasta perioada. Se pot chiar rezerva restaurantul si/sau terasa – pentru grupuri putandu-se  discuta meniuri speciale.

Marea este aproape. Valurile si plaja va asteapta. La fel si Domeniile Clos des Colombes – pentru o vacanta de 1 Mai de neuitat si de savurat!

Le Clos Des Colombes este locul ideal pentru evenimente familiale si profesionale. Meniul bogat cuprinde mancaruri traditionale si specialitati frantuzesti. Vinurile Domeniului Clos des Colombes sunt vinificate, maturate in barrique de lemn francez si roman si imbuteliate chiar pe proprietate. Anne Marie Rosenberg provine dintr-o familie cu traditie in productia vinului, fiind a douasprezecea generatie care urmeaza acest drum. Are studii de specialitate, iar in Romania Anne Marie Rosenberg se implica activ in fiecare etapa a realizarii vinului astfel incat produsul final sa fie unul de inalta calitate.  Cele trei sortimente de vinuri sunt: Sauvignon Blanc – un vin alb foarte aromat -, Terra Alba – un vin alb care provine dintr-un amestec subtil de Feteasca Alba si Riesling italian, culoarea sa fiind un galben deschis – si Terra Rossa – un vin de tip Bordeaux, asamblat din Merlot si Cabernet Sauvignon. Viile Clos de Colombes au o vechime de 20 de ani. Lucrarile de intretinere sunt efectuate in mare majoritate manual, asigurand cea mai buna calitate.

Domeniul Clos des Colombes are si o crama ce poate fi vizitata. Toti cei interesati pot de asemenea achizitiona vinul produs aici direct de la producator.

Pentru rezervari:
Tel. : 0241-73.20.77 / 0754-02.71.24 / 0732-00.72.00/ e-mail: contact [at] closdescolombes.eu
//www.closdescolombes.eu/

23 August/Olimp, 23.04.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *