free download 78 travel guides written by experts

Muzica fara limite: Nokia lanseaza doua noi dispozitive

XpressMusic

Nokia a lansat astăzi două dispozitive optimizate pentru muzică, îmbogăţind astfel gama XpressMusic. Noile 5320 XpressMusic şi Nokia 5220 XpressMusic oferă o serie de experienţe muzicale şi de divertisment accesibile, etalând totodată un design proaspăt şi extrem de actual. Se estimează că debutul livrărilor va avea loc în al treilea trimestru din 2008. Preţurile estimative ale dispozitivelor vor fi de 160, respectiv 220 EUR, sumă care nu include taxele şi subvenţiile aplicabile produselor. „Gama de dispozitive XpressMusic continuă să îmbine experienţe muzicale superioare cu un design proaspăt şi revoluţionar,” a declarat Jo Harlow, Vice President, Nokia LIVE. „Dispozitivele lansate astăzi ridică aşteptările utilizatorilor, oferind noi modalităţi de acces la conţinut multimedia, precum şi de interacţiune şi împărtăşire de conţinut cu prietenii şi comunităţile online, oriunde şi oricând.”

Nokia 5320 XpressMusic – design dinamic, capabilităţi de divertisment social 3G
Având un design dinamic şi capabilităţi de divertisment social 3G, Nokia 5320 XpressMusic dispune de funcţii deosebite pentru muzică şi acces web 2.0. Datorită noii funcţii de control al muzicii, Say and Play, utilizatorii pot utiliza comenzi vocale pentru a reda muzica, prin simpla rostire a numelui artistului sau al melodiei dorite. Pe lângă multitudinea de funcţii suplimentare, dispozitivul Nokia 5320 XpressMusic dispune de taste dedicate XpressMusic, mufă audio de 3.5 mm, chip audio care asigură calitatea hi-fi a sunetului, memorie extensibilă de până la 8GB, USB-HS pentru transferul rapid de muzică şi tehnologie HSDPA (High-Speed Downlink Packet Access) pentru acces rapid la date. Dispozitivul oferă, de asemenea, o durată extinsă de redare a muzicii, de 24 de ore.
Browserul web cu funcţii complete, accesul la portalul Ovi şi motorul Nokia Search 4.1 permit utilizatorilor să descopere şi să împărtăşească uşor conţinut multimedia şi informaţii. În plus, tastele dedicate pentru jocuri N-Gage şi modul de vizualizare în plan orizontal oferă experienţe de joc optimizate, în timp ce  protocolul HSDPA asigură accesul rapid la N-Gage, care urmează să fie disponibil spre descărcare în curând. Debutul livrărilor pentru dispozitivul Nokia 5320 XpressMusic este estimat pentru cel de-al treilea trimestru al acestui an. Preţul de vânzare estimativ va fi de 220 EUR, sumă care nu include taxele şi subvenţiile aplicabile produsului.

Nokia 5220 XpressMusic – Design modern, de avangardă, muzică la îndemâna tuturor
Dispozitivul Nokia 5220 XpressMusic oferă acces instant la muzică în mişcare. Noul dispozitiv are un design unic, asimetric şi integrează, în premieră, un şnur care asigură purtarea comodă. Printre caracteristicile multiple ale dispozitivului se numără durata extinsă de redare a muzicii, de 24 de ore, tastele dedicate XpressMusic şi mufa audio de 3.5 mm. Se estimează că livrările vor începe în al treilea trimestru al acestui an, la un preţ aproximativ de 160 Euro, sumă care nu include taxele şi subvenţiile aplicabile produsului.

Ambele dispozitive sunt compatibile cu serviciul Nokia Music Store, lansat recent, şi permit transferul facil al fişierelor muzicale, fără a fi necesară intermedierea prin PC. Prin Nokia Music Store utilizatorii au la dispoziţie o gamă largă de peste 2 milioane de melodii, atât de la cele mai mari case de discuri, cât şi de la case de discuri independente; la creaţii ale unor artişti internaţionali şi locali. Prin intermediul serviciului, utilizatorii pot căuta, descărca, reda în timp real sau sincroniza muzică, fie cu un PC sau direct pe dispozitivul mobil.

Minidifuzoarele MD-8 – Sunet puternic în mişcare
Venind în completarea noilor dispozitive XpressMusic, Nokia a lansat astăzi minidifuzoarele MD-8. Având un design elegant, de dimensiuni reduse şi sunet stereo de înaltă claritate, aceste difuzoare ultraportabile oferă o durată de redare extinsă, de 40 de ore. De asemenea, minidifuzoarele Nokia MD-8 sunt compatibile cu o gamă largă de dispozitive şi dispun de antenă pentru radio FM şi un sistem inteligent de gestionare a cablurilor. Minidifuzoarele Nokia MD-8 vor fi disponibile spre vânzare începând cu al doilea trimestru al acestui an.

Nokia, Espoo, 23.04.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *