free download 78 travel guides written by experts

Daria Crisan, fiica lui Catalin Crisan: “Mi-am depasit limitele”

Daria Crisan (14 ani, Bucuresti) fiica lui Catalin Crisan, cea care i-a incantat pe Jurati in auditii, se pregateste sa-i uimeasca pe acestia in a treia gala “KIDSing”, cu piesa “Titanium”, a artistei Sia.

“Mi-a fost teama de melodie, la inceput, si am vrut sa o refuz. Insa mi-am depasit limitele, cred eu, la aceasta editie «KIDSing».

Acesta este un pas important pentru mine”, a declarat, emotionata, Daria.

Dupa interpretarea melodiei, juratul Gabriel Cotabita, adresandu-se Dariei, a oferit un moment de suspans, in stilu-i caracteristic: “Draga Daria, vreau sa-ti spun tristul adevar”, si-a inceput el pledoaria.

“Am stat cu atentia indreptata spre tine, cautandu-ti cel mai mic defect, stiind ca tu vei fi cel mai atent jurizata. Pentru ca, inevitabil, tu faci parte din sistem…”, a adaugat Gabriel Cotabita, facand aluzie la faptul ca Daria Crisan este fiica lui Catalin Crisan si a Luciei Bubulac.

Exigentul Gabi Cotabita a avut de facut comentarii si la adresa parului Dariei, intins cu placa: “Ma enerveaza ingrozitor de tare ca nu ti-am gasit hibele! In afara de chestia cu placa de par”, a glumit el.

Foarte emotionata, mama fetitei, Lucia Bubulac, a declarat ca fiica ei este o luptatoare: “Am stat mai mult in sala, pentru ca nu am vrut sa ii transmit Dariei emotiile mele, desi stiu ca ea este mai puternica decat mine”, a spus aceasta.

“Daria este un copil foarte valoros. Am crezut in ea din prima clipa in care a venit la mine. Drumul ei este la fel de frumos ca si sufletul ei. Este un copil daruit si, ca profesor, ma implinesc prin realizarile ei”, a declarat profesoara de canto a Dariei, Cristina Manoliu Savulescu.

Cum s-au descurcat concurentii in cea de-a treia semifinala “KIDSing” si ce au avut de comentat Juratii, aflati duminica, 26 octombrie, de la 21.30, urmarind o noua editie “KIDSing”, la Kanal D.

Bucuresti, 24.10.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *