free download 78 travel guides written by experts

Dana Savuica si-a facut tratamentul de par langa o persoana decedata

Vezi cum a ajuns vedeta în această situaţie, într-o nouă ediţie a emisiunii “Plasa de stele”

Marţea aceasta, Dan Negru revine cu o ediţie incendiară a emisiunii “Plasa de stele”! Între victimele sale se numără de această dată frumoasa Dana Săvuică, atrasă în plasa pornind de la o simplă vizită la hair stylist. Ajunsă acolo, Dana descoperă că în aceeaşi locaţie se întâmplau şi alte lucruri decât cele legate de hair styling. Spre exemplu, câţiva oameni coborau cu un coşciug, plângându-şi mortul!

Aflată într-o situaţie de urgenţă, în care hair stylistul personal era plecat din ţară, Dana Savuică a fost primită de complicele emisiunii, Cristi Pascu, pentru un coafat de urgenţă. Acesta a chemat-o însă la el acasă motivându-i că are o problemă personală şi n-o poate primi la salon, însă fiind o situaţie de urgenţă, va face pentru ea face o excepţie. Înainte de a trece la coafat, Cristi i-a aplicat Danei o mască tratament, motivul perfect pentru a ţine victima imobilizată în casă.

În scurt timp, Dana va rămâne singură, Cristi urcând la etaj. După câteva momente de linişte totală şi relaxare pentru ea, victima s-a trezit brusc într-o situaţie incredibilă: pe scări coborau nişte persoane îmbrăcate în negru, purtând pe braţe o moartă şi câţiva îi urmau cu sicriul. Şocul a fost extraordinar pentru victimă care s-a trezit in mijlocul unor persoane care îşi plang mortul.

Complicele a coborât imediat pentru a se justifica, motivând că i-a spus de existenţa unei probleme personale şi că nu avea ce să facă. În situaţia dată, Dana s-a trezit forţată să asiste la tot acest eveniment nefericit, deoarece nu putea părăsi casa cu tratamentul pe cap. Lucrurile se vor complica şi mai mult când la faţa locului va veni şi preotul, un adevărat fan al fostei emisiunii a Danei Savuica şi un adevărat expert într-ale sexului. Profitând de faptul că a prins-o pe Dana în persoană, preotul începe să-i ceară victimei sfaturi sexuale, reuşind să o şocheze de-a dreptul. Cum a reuşit să scape Dana Săvuică de priveghiul unui mort necunoscut şi de un preot foarte curios, telespectatorii vor descoperi marţi, într-o nouă ediţie a emisiunii “Plasa de stele”!

Miercurea aceasta, de la 20:20, oameni cu greutate îşi vor da întâlnire pe platoul de la “Câştigi în 60 de secunde”. Unul dintre concurenţii acestei ediţii are o poveste de viaţă deosebită. Veronica Marin nu este pentru prima oară în faţa camerelor de filmat, gălăţeanca demonstrând telespectatorilor Antena 1 că are o voinţă de fier şi o ambiţie de invidiat. Veronica a participat la show-ul “Marele Câştigător”, unde a slăbit mai bine de 50 de kilograme. Cum se va descurca gălăţeanca cu probele de mare îndemânare şi precizie propuse de echipa lui Dan Negru, telespectatorii Antena 1 vor putea urmări mâine seară, de la 20:20, într-un nou episod “Câştigi în 60 de secunde”.

Bucuresti, 24.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *