free download 78 travel guides written by experts

Dan Puric – un “VIS” ce se termina in aprilie

Ultimele spectacole din stagiune

Intr-o lume ce isi inhiba reactiile emotionale in public sau mimeaza/ simuleaza reactii contrare, spectacolul lui Dan Puric – VIS – constituie un one man show unic creat de un maestru al pantomimei si al expresivitatii corporale. Dupa ani in care a bucurat publicul din intreaga tara, spectacolul revine luni, 28 martie la Palatul National al Copiilor cu un show al gesturilor ce aduce emotia proaspata, tulburatoare a artistului care, dezbracat de haina cliseelor textului, daruieste de fiecare data o particica din inima lui.

In cadrul acestui “vis”, totul explodeaza la Dan Puric. Privirea sa, bucuria de a trai, viziunea poetica, talentul sau de actor, de regizor, de coregraf. Creatiile lui constituie chintesenta paradoxurilor si incoerentelor naturii umane. Spectacolul, situat intre pantomima, teatru-dans si teatru-gest, a fost distins cu premiul special al Festivalului de Pantomima de la St. Croix – Elvetia (1992) si cu un premiu special la Programul Chicago Artist International (1996).

Pentru a respecta dorinta publicului Agentia Vreau Bilet si Asociatia Culturala Maria Domina a decis pentru ultima data reluarea reprezentatiei pe data de 13 aprilie la Palatul National al Copiilor: “Publicul din toata lumea a reactionat neasteptat de frumos in fata acestei dovezi inedite de arta, astfel ca bucurestenii mai au ocazia, pentru ultima data in aceasta stagiune de a-l urmari pe maestrul inconfundabil al pantomimei”, mentioneaza Pepino Popescu, organizatorul spectacolului.

O reprezentatie ce face cinste scenei teatrale, pentru care biletele, avand preturi cuprinse intre 80 si 100 de lei se afla in vanzare in reteaua Vreau Bilet – et. 2 – Unirea Shopping Center si Carrefour Feeria – Baneasa Shopping City, la Palatul National al Copiilor si online pe www.vreaubilet.ro.

Bucuresti, 25.03.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *